Λάμπρος Χαβέλας: Απαρηγόρητη η Στεφανίδου στην κηδεία. Σπάραξε στο κλάμα [φωτο]

Δείτε την Τατιάνα Στεφανίδου στην κηδεία του Λάμπρου Χαβέλα.

Το τελευταίο αντίο είπαν την Τετάρτη συγγενείς και φίλοι στον Λάμπρο Χαβέλα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο την περασμένη Κυριακή στην λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού.

Ο Λάμπρος Χαβέλας έχασε τη ζωή όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου έκανε έναν ελιγμό προσπαθώντας να μπει στον παράδρομο της οδού Αγίου Γεωργίου στο ρεύμα προς Κηφισιά.

Ο Λάμπρος Χαβέλας κατευθυνόταν προς το γραφείο του προκειμένου να επιμεληθεί το ρεπορτάζ του, το οποίο θα παρουσιαζόταν το μεσημέρι της Δευτέρας στην πρεμιέρα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου με την οποία συνεργαζόταν.

Ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια καθώς ο 40χρονος δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, έτσι άδοξα και ξαφνικά βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρωπους.

Στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης έσπευσαν από νωρίς οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι του, οι συνεργάτες τους. Στα πρόσωπα τους «ζωγραφισμένο» ένα «γιατί» αφού κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Λάμπρος Χαβέλας έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Τραγική φιγούρα, η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει πώς έχασε τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη.

Διαβάστε ποιοι πήγαν στην κηδεία του Λάμπρου Χαβέλα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.