Μαρία Νέστορα: Γιατί δεν έμενε με τους γονείς της. Αποκαλύψεις

Ποιες οι αποκαλύψεις για τη Μαρία Νέστορα;

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης φοιτήτριας, Μαρίας Νέστορα, ωστόσο, οι Αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν την ύποπτη ιστορία.

Η Μαρία Νέστορα, ζούσε μόνη της στη Νέα Σμύρνη από την ηλικία των 17 ετών και κατόπιν, στην ίδια περιοχή έζησε και τα φοιτητικά της χρόνια, ως φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ.

Τόσο οι γονείς της Μαρίας Νέστορα όσο και ο 25χρονος αδελφός της ζουν μόνιμα στο Κίεβο της Ουκρανίας, τόπο καταγωγής της μητέρας τους, όπου αναζήτησαν εργασία λόγω της οικονομικής κρίσης.

Οι γονείς της Μαρίας Νέστορα φρόντιζαν να επισκέπτονται την κόρη τους κάθε έξι μήνες περίπου.

Η τελευταία επίσκεψη στην 27χρονη Μαρία Νέστορα έγινε από τον πατέρα της, ο οποίος και έφυγε από την Αθήνα τον Ιούλιο.

Οι ώρες αγωνίας, που έζησαν οι γονείς της Μαρίας Νέστορα ξεκίνησαν ήδη από τον Δεκαπενταύγουστο, όταν την έπαιρναν για την ονομαστική της γιορτή αλλά εκείνη δεν απαντούσε.

Λίγες ημέρες αργότερα έφτασε εκτάκτως στην Αθήνα η μητέρα της, όπου διαπίστωσε ότι η Μαρία Νέστορα δεν ήταν καλά ψυχολογικά και έμεινε κοντά της, για να τη στηρίξει.

Στις 27 Αυγούστου, γυρνώντας από το σούπερ μάρκετ, η Μαρία Νέστορα έλειπε από το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ. Το ίδιο βράδυ κάλεσε τη μητέρα της στο κινητό της και της είπε ότι είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της και ξεκίνησε το θρίλερ για την οικογένειά της.

Οι γονείς της Μαρίας Νέστορα, προσπαθώντας να καταλάβουν τι είχε γίνει, υπέθεσαν πως η εξαφάνιση σχετίζεται με την αναφορά της φοιτήτριας για χακερς που την παρακολουθούν.

Τελικά, η ιστορία είχε αίσιο τέλος αφού η Μαρία Νέστορα βρέθηκε να κάνει… διακοπές στο ξενοδοχείο Petit Palais στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εξαφάνιση της 27χρονης φαίνεται περίεργη καθώς φεύγοντας είχε πάρει μαζί της χρηματικό ποσό αξίας 28.000 δολαρίων και δεν είχε φύγει μόνη της, αλλά συντροφιά με κάποιον.

Οι έρευνες της αστυνομίας ωστόσο, συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, προκειμένου να πέσει άπλετο φως στην ύποπτη αυτή υπόθεση.

Διαβάστε τι “βρωμάει” στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαρίας Νέστορα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.