Μαρία Νέστορα: Πρόβλημα υγείας και υπονοούμενα. Τι είπε η γυναίκα που τη βρήκε [video]

Εμφανές πρόβλημα υγείας είχε η Μαρία Νέστορα που βρέθηκε στο Λουτράκι μετά από 20 μέρες εξαφάνισης.

«Είμαι καλά. Διακοπές κάνω!» ήταν τα πρώτα λόγια της 27χρονης Μαρίας Νέστορα που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη από τις 27 Αυγούστου και βρέθηκε στο Λουτράκι.

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της Μαρίας Νέστορα που φαίνεται οτι είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η ίδια η Μαρία Νέστορα όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν ήξερε οτι την έψαχνε όλος ο κόσμος τόσες ημέρες, η κοπέλα απάντησε ότι δεν παρακολουθεί καθόλου τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

Εν τω μεταξύ, συγκλονιστική είναι η περιγραφή της κοπέλας που βρήκε την 27χρονη, την αναγνώρισε και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Όπως είπε ήταν εμφανές ότι η 27χρονη Μαρία Νέστορα είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο όμως είναι αντιμετωπίσιμο.

«Νιώθω πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που έκανα γιατί θα μπορούσε να συμβεί στην κάθε οικογένεια. Μπορεί να ήταν στη δική μου και θα ήθελα το ίδιο πράγμα από κάποιον που γνωρίζει κάτι… Εγώ έκανα αυτό το καλό και χαίρομαι που είναι καλά» είπε χαρακτηριστικά στην Τατιάνα Στεφανίδου και περιέγραψε λεπτό προς λεπτό πώς συνειδητοποίησε και εντόπισε ότι η πελάτισσα της καφετέριας ήταν η αγνοούμενη.

Αυτό που προξένησε βέβαια εντύπωση ειναι τα υπονοούμενα που άφησε τόσο η μάρτυρας όσο και η Στεφανίδου για το πρόβλημα υγείας της Μαρίας Νέστορα. “Ήταν κάπως” είπε η κοπέλα που τη βρήκε και δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατάλαβαν οτι εννοεί χρήση ουσιών.

Δείτε τι είπε η κοπέλα που τη βρήκε για το πρόβλημα υγείας της Μαρίας Νέστορα:

Διαβάστε πώς έφυγε η Μαρία Νέστορα με 20.000 ευρώ και βρέθηκε με 28.000 δολλάρια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.