Παντρεύτηκαν Παπαμιμίκος-Σαββίδη: Η έκπληξη του Ιβάν Σαββίδη στον γάμο [video]

Ποιοι οι καλεσμένοι στον γάμο Παπαμιμίκου-Σαββίδη;

Στους πρόποδες του Ολύμπου, και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Παλαιού Αγίου Παντελεήμονα, έγινε σήμερα Σάββατο ο γάμος του πρώην γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου και της ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη, Σόνιας.

Κουμπάροι στον γάμο Παπαμιμίκου-Σαββίδη είναι η Γιούλη Στυλιανίδη και ο Λάζαρος Αγγελίδης .

Ο πρώην γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος φόρεσε ένα σκούρο λαδί σακάκι, ενώ το νυφικό της ανιψιάς του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ ήταν χειροποίητο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του karfitsa.gr, στον γάμο του ζευγαριού έδωσαν το παρών πολλοί πολιτικοί και μη ωστόσο εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως δεν παρευρέθηκε στην εκκλησία ο Ιβαν Σαββίδης.

O ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, ίσως λόγω κούρασης ή ακόμη και “εκνευρισμού” μετά τα αποτελέσματα των αδειών δεν καταφερε να παρευρεθεί στον γάμο της αγαπημένης του ανιψιάς.

Ολόκληρο το χωριό «αποκλείστηκε» για το γάμο και στην περιοχή υπήρχε αστυνομία. Το παραδοσιακό χωριό του Παλαιού Παντελεήμονα στην ανατολική πλευρά του Ολύμπου αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νομού Πιερίας.

Πολύ κοντά στον Εθνική οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης δεσπόζει ο Ιερός Ναός το Αγίου Παντελεήμωνα όπου και πραγματοποιήθηκε ο γάμος. Τα γύρω σοκάκια με την πέτρα και το μεγάλο δέντρο ακριβώς δίπλα στην Εκκλησία προσφέρουν στον ένα υπέροχο τοπίο, ωστόσο τα πλακόστρωτα σοκάκια φαίνεται πως δυσκόλεψαν τις καλεσμένες οι οποίες κρατούσαν τα τακούνια στο χέρι και κατέβαιναν με αθλητικά.

Δείτε το βίντεο από τον γάμο Παπαμιμίκου-Σαββίδη:

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου Παπαμιμίκου-Σαββίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.