Ανατροπή για Άννα Τερζίδου: Η αποκάλυψη του πατέρα και ο αλλοδαπός. Απόφαση-κόλαφος από εισαγγελέα

Ποιες οι αποκαλύψεις για τη 16χρονη Άννα Τερζίδου;

Συνεχείς ανατροπές έχει η υπόθεση της εξαφάνισης της 16χρονης Άννας Τερζίδου από τη Θεσσαλονίκη, η οποία εξαφανίστηκε στις αρχές του μήνα και το Σαββατοκύριακο εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης, λέγοντας πως είναι καλά, αλλά δεν επιθυμεί να μείνει ούτε με τη μητέρα της, ούτε με τον πατέρα της.

Μέχρι χθες όλα έδειχναν ότι η Άννα Τερζίδου θα επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι του πατέρα του, ο οποίος έχει και την επιμέλεια, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας έκανε δεκτή σήμερα το πρωί την επιθυμία της 16χρονης να παραμείνει στην Αθήνα και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο σπίτι της ξαδέλφης της.

Ο εισαγγελέας, αφού εξέτασε το πόρισμα των ψυχολόγων, οι οποίοι εξέτασαν την Άννα Τερζίδου, κατέληξε ότι είναι καλύτερο για το παιδί να μην επιστρέψει στο σπίτι του πατέρα της, καθώς οι ειδικοί φέρεται να έκριναν ότι ο χαρακτήρας του είναι βίαιος και ασταθής.

Ταυτόχρονα η Άννα Τερζίδου ξεκαθάρισε στους αστυνομικούς ότι δεν θέλει να μείνει ούτε με τη μητέρα της κι έτσι αποφασίστηκε ότι το καταλληλότερο για εκείνη θα ήταν να μείνει με τη ξαδέλφη της.

Την ίδια ώρα, αρχίζουν και ανοίγουν στόματα στην τοπική κοινωνία των Λαγκαδικίων, με τους καθηγητές της Άννας Τερζίδου να αναφέρουν ότι το παιδί προσπαθούσε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Λύκειο, μετά από μια χαμένη χρονιά που δεν κατάφερε να πάρει το απολυτήριο του Γυμνασίου λόγω απουσιών.

Τότε οι καθηγητές της 16χρονης Άννας Τερζίδου είχαν ειδοποιήσει τον πατέρα της για να του εκφράσουν τις ανησυχίες τους, εκείνος όμως δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στο κάλεσμά τους και έδειχνε πλήρη αδιαφορία.

Τονίζουν μάλιστα ότι το κορίτσι, που έζησε στη Γερμανία με τη μητέρα της μετά το διαζύγιο των γονιών της, είχε πολλά προβλήματα προσαρμογής και γλώσσας.

Παρά δε τις προσπάθειες τόσο των φίλων της, όσο και των καθηγητών της να της συμπαρασταθούν, εκείνη δεν είχε καμία βοήθεια από το σπίτι της και γι’ αυτό κλεινόταν συνεχώς στον εαυτό της.

Ο πατέρας της πάλι, στην κατάθεσή του στην αστυνομία, είπε πως όταν η κόρη του επέστρεψε το καλοκαίρι από την Αθήνα, χρησιμοποιούσε ένα υπερσύγχρονο κινητό τηλέφωνο, το οποίο δεν της το είχε αγοράσει η μητέρα της.

Τόνισε επίσης ότι μετά από την εξαφάνισή της χρησιμοποιούσε ένα άλλο νούμερο στις επικοινωνίες με τη μητέρα της, το οποίο άνηκε σε αλλοδαπό. Απέρριψε τέλος τις κατηγορίες ότι κακομεταχειριζόταν τη 16χρονη.

Διαβάστε ποιες οι βαριές κατηγορίες της 16χρονης Άννας Τερζίδου για τους γονείς της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.