Γιατί ανεστάλη η απεργία των ελεγκτών στα αεροδρόμια: Τι τους έδωσε ο Σπίρτζης

Γιατί ανεστάλη η απεργία στα αεροδρόμια από του Ελεγκτές;

Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελεκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Η απόφαση ελήφθη μετά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα σήμερα οι συνδικαλιστές της ΕΕΕΚ με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και τον πρόεδρο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Όπως δήλωσε ο Σεραφείμ Πέτρου, πρόεδρος της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας «μετά από ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο με τον υπουργό, ξεκαθαρίσαμε τα σκοτεινά σημεία και θα εισηγηθούμε αναστολή των απεργιακών μας κινητοποιήσεων».

Τελικώς, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου, η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημοποιείται η αναστολή των επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει στα αεροδρόμια.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Μετά από μια εποικοδομητική και ειλικρινή συνάντηση με τον Υπουργό κ.Σπίρτζη και τον Διοικητή της ΥΠΑ κ. Λιντζεράκο όπου δόθηκαν διευκρινήσεις και ελήφθησαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον υπουργό, τα Δ.Σ. των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισαν την αναστολή των εξαγγελθεισών 24ώρων απεργιών».

Διαβάστε πόσες πτήσεις ακυρώνονται λόγω της απεργίας στα αεροδρόμια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.