Λύθηκε το μυστήριο για Άση Μπήλιου: “Ο Alpha δεν την ήθελε γιατί…” Την έκαναν σκουπίδι [video]

Γιατί ο Alpha δεν ήθελε την Άση Μπηλιου;

Μία αποκάλυψη για την Άση Μπήλιου έκανε μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία δούλευε πέρυσι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, άρα γνώριζε τι συμβαίνει εκεί από πρώτο χέρι!

Σχολιάζοντας το οργισμένο φινάλε της Άσης Μπήλιου, όταν πήγε καλεσμένη την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ανέφερε πως η εκπομπή της δεν ήταν επιθυμητή από στελέχη του καναλιού ήδη από πέρυσι, αλλά την «έσωσε» η μεσολάβηση της Ελένης.

«Από την προηγούμενη χρονιά που ήταν στην Ελένη Μενεγάκη και είδαμε στον τηλεοπτικό αέρα την εκπομπή της, ο Alpha δεν την ήθελε. Δεν ήθελε την εκπομπή, δεν την πίστευε άλλο, ήθελε να βάλει κάτι διαφορετικό.

Το κάθε στέλεχος ενός καναλιού έχει τη δική του άποψη και για να την έχει, καλά κάνει. Δεν την ήθελε την περσινή σεζόν. Ο άνθρωπος που μεσολάβησε και βοήθησε στο να είναι η εκπομπή αυτή στον αέρα ήταν η Ελένη Μενεγάκη.

Διότι την πιστεύει την Άση Μπήλιου, γι’ αυτό την είχε στο πλευρό της τόσα χρόνια και πίστευε ότι η Άση πρέπει να είναι στον τηλεοπτικό αέρα με δική της εκπομπή.

Στο τέλος αυτής της σεζόν η Άση Μπήλιου βγήκε στην εκπομπή της και ευχαρίστησε δημόσια την Ελένη Μενεγάκη. O Alpha δεν την ήθελε την εκπομπή της για να αλλάξει το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο, να το ανανεώσει, να το αναβαθμίσει» δήλωσε.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της Τζωρτζέλας για την Άση Μπήλιου:

Διαβάστε ποιες οι δύσκολες ώρες της Άσης Μπήλιου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.