Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ ΣΚΑΪ: Άβυσσος μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Σφαγή στο όριο του 3%, δεν μπαίνει…

Τι διαφορά χωρίζει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσκόπηση από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ;

Ακόμα μια δημοσκόπηση σφαλιάρα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διευρύνεται στις 12,5 ποσοστιαίες μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ στην πρόθεση ψήφου από 10 μονάδες που ήταν στην προηγούμενη μέτρηση.

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, επτά στους δέκα ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ (73,5%) είναι δυσαρεστημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης, ενώ τέσσερις στους δέκα (40,5%) απαντούν ότι δεν μπορεί πλέον να προσφέρει στη χώρα.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ καταγράφει 28,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16% (27,5% και 17,5% αντίστοιχα στην προηγούμενη δημοσκόπηση), 7,5% καταγράφει η ΧΑ, 5,5% το ΚΚΕ και 4,5% συγκεντρώνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ενδεικτική είναι και η εικόνα κατακερματισμού στα μικρότερα κόμματα, καθώς από 2% σημειώνουν τέσσερα κόμματα (ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Πλεύση Ελευθερίας), ενώ από 1,5% καταγράφουν Το Ποτάμι και η ΛΑΕ.

Το 6,5% αναφέρει ότι θα ψηφίσει άλλο κόμμα ενώ 20,5% δηλώνει «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

Χαοτική η διαφορά υπέρ της Ν.Δ. στην παράσταση νίκης με το 62% των ερωτηθέντων να πιστεύει ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Διαβάστε τους λόγους που η Αυγή δημοσίευσε την δημοσκόπηση χαστούκι στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.