Άστραψε και βρόντηξε ο Δρίτσας: “Δεν θα πουλήσουμε την ψυχή μας στο διάολο για την…” [video]

Ποιος ο λόγος που εκνευρίστηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας;

Την άποψη ότι η κυβέρνηση «δεν μπορεί να πουλήσει την ψυχή της στο διάβολο για την εξουσία και ένα 4ο Μνημόνιο» εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας,

«Εμείς είμαστε εδώ για να πετύχουμε στόχους», τόνισε σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο διευκρινίζοντας ότι το ίδιο θα έλεγε και για μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Δρίτσα «είναι αδιανόητο να μην πετύχει το τρίτο πρόγραμμα» εκτιμώντας ότι αυτό θα συμβεί αν οι εταίροι τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

Όσον αφορά τις διαφορετικές θέσεις που διατύπωσε για τις ιδιωτικοποιήσεις ο υπουργός Ναυτιλίας,κ. Δρίτσας, είπε «το να υπάρχει τριβή με τους χειρισμούς είναι μια κυβερνητική υποχρέωση».

Πρόσθεσε επίσης, ότι «δεν υπάρχει κανένας υπουργός που να λέει τη δική του ιδιαίτερη άποψη αλλά όλα όσα λέγονται είναι κυβερνητικές θέσεις».

«Οι ιδιωτικοποιήσεις δεν ήταν ποτέ στη προγραμματική φαρέτρα του ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δρίτσας, σύμφωνα με τον οποίο «δεν υπάρχουν τάσεις νεοφιλεύθερες στο κόμμα αν και δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα με πολλά νεοφιλελεύθερα θέματα».

«Το ερώτημα που θέσαμε στο λαό ήταν να αναλάβουμε εμείς την ευθύνη γι’ αυτό ή να την παραδώσουμε στη Νέα Δημοκρατία και ο λαός τουλάχιστον τον περασμένο Σεπτέμβριο μας την έδωσε» είπε ακόμα ο κ. Δρίτσας.

Στην παρατήρηση ότι ο λαός δεν γνώριζε για μειώσεις μισθών, ιδιωτικοποίησεις κ.α. ο κ. Δρίτσας σχολίασε ότι «ακόμα και αν το δεχθώ ότι ο λαός δεν γνωριζε κάθε πτυχή του προγράμματος δεν μπορούμε να συνομολογίσουμε ότι το δίλημμα που τέθηκε στις βασικές συντεταγμένες ήταν το πολύ σκληρό αποτέλεσμα του συμβιβασμού».

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης του Δρίτσα:

https://www.youtube.com/watch?v=v6-smDfZCpE

Διαβάστε ποιος ο λόγος που ο Δρίτσας έκανε μήνυση στο “Μακελειό”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.