Ηθοποιός ο… Ομπάμα: Σε ποια ταινία του Λεοντάρντο Ντι Κάπριο θα πρωταγωνιστήσει

Σε ποια ταινία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα παίξει ο Ομπάμα;

Σε κάθε γωνιά του πλανήτη ταξίδεψε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο για το νέο του ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή «Πριν από τον κατακλυσμό».

Όμως πίσω στην Αμερική, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για την ερμηνεία του στην δραματική ταινία «Η Επιστροφή» («The Revenant»), θέλει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στο θέμα, ιδιαίτερα ενόψει των Προεδρικών εκλογών που θα γίνουν στις 8 Νοεμβρίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, σημειώνει το CNN έγινε μόνο μία ερώτηση στους υποψήφιους για την Προεδρία κι αυτή από μέλος του ακροατηρίου και αφορούσε την ενεργειακή πολιτική που θα ακολουθήσει ο κάθε υποψήφιος σε περίπτωση που εκλεγεί.

Το ντοκιμαντέρ «Πριν από τον κατακλυσμό» σκηνοθέτησε ο Φίσερ Στίβενς, ο οποίος δήλωσε ότι η έλλειψη συζήτησης για την κλιματική αλλαγή ήταν αυτή που τους ώθησε να ταξιδέψουν για σχεδόν τρία χρόνια σε κάθε γωνιά του πλανήτη για να γυρίσουν την ταινία.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο ηθοποιός Λεοντάρντο Ντι Κάπριο και ο σκηνοθέτης ταξίδεψαν μεταξύ άλλων στο Μαϊάμι, το Πεκίνο, τον Καναδά και την Ινδονησία και εμφανίζονται σ’ αυτήν ο Μπαράκ Ομπάμα, ο πάπας Φραγκίσκος και το Τζον Κέρι.

Το ντοκιμαντέρ θα παιχτεί σε 171 χώρες και 45 γλώσσες από το National Geographic στις 30 Οκτωβρίου.

Εν τω μεταξύ, ο αμερικανός ηθοποιός Λεοντάρντο Ντι Κάπριο βρέθηκε στον Λευκό Οίκο στις αρχές Οκτωβρίου όπου και συνομίλησε με τον Μπάρακ Ομπάμα για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ.

Διαβάστε ποιος ο λόγος που ο Ομπάμα δεν έρχεται στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.