Ποια πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλιγουντ ανοίγει αφτεράδικο στο Γκάζι [φωτο]

Ποιο το νέο club που ανοίγει η Λίντσεϊ Λόχαν στο Γκάζι;

Η Λίντσεϊ Λόχαν είναι πλέον και επιχειρηματίας με δικό της νυχτερινό κλαμπ, έστω και κατά το ήμισυ, το οποίο φέρει το όνομά της και βρίσκεται στην Αθήνα.

Την είδηση μετέδωσε το TMZ και επιβεβαίωσε η Λίντσεϊ Λόχαν μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου και ανέβασε την αφίσα του μαγαζιού που θα κάνει opening το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και παραπέμπει στον Παναγιώτη Σπέντζο, ο οποίος έχει αναλάβει και τις δημόσιες σχέσεις του nightclub στο Γκάζι.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το “Lohan” ανοίγει χάρη στον φίλο της Λίντσεϊ, Ντένη Παπαγεωργίου, που πολλοί θέλουν να είναι και σύντροφός της.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, αλλά πηγές του ΤΜΖ λένε ότι η Λίντσεϊ Λόχαν θα παίρνει ένα μεγάλο ποσοστό από τα κέρδη.

Σύμφωνα με εκπρόσωπό της, την ιδέα σκέφτηκε ο Ντένης μέσα στον Ιούλιο. Υπενθυμίζεται πως ο Ιούλιος ήταν ο μήνας που η Λίντσεϊ Λόχαν χώρισε με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Egor.

Μέχρι στιγμής το εσωτερικό του club αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό, αλλά το ΤΜΖ μεταδίδει πως θα μοιάζει με ένα πολυτελές εγκαταλειμμένο εργοστάσιο με μπαρόκ λεπτομέρειες στο Γκάζι, θα υπάρχει χώρος VIP αλλά και VVIP ενώ η Λόχαν θα το επισκέπτεται περίπου 2-3 φορές τον μήνα.

#ATHENS #work and take time before & after to #giveback #this is #businessonly (Iera odos 30-32, Gazi, Athens, Greece) contact Panagiotis Spentzos @spe_ctrum

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις

Διαβάστε πώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Μύκονο η Λίντσεϊ Λόχαν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.