Κίνηση ματ από κανάλι Μαρινάκη: Τι πρόταση έκανε στις ομάδες της Super league

Τι πρόταση κατέθεσε ο Μαρινάκης για το κανάλι του στις ομάδες της Super League;

Συνεχίζει τις κινήσεις του ο Μαρινάκης για το κανάλι του.

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο, απέστειλε η εταιρία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ» των συμφερόντων Μαρινάκη, η οποία αποτελεί έναν από τους τέσσερις υπερθεματιστές για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδική εμβέλειας, με σκοπό τη συνάντηση για συζήτηση σχετικά με την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος.

Η εταιρία συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη εκπροσωπείται στην επιστολή από τη Φωτεινή Υψηλάντη (που βρίσκεται στο ΔΣ μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο).

Στο κείμενο αναφέρεται ότι στο ραντεβού θα αναλυθούν οι όροι και οι παροχές που θα αφορούν σε πιθανή χορηγία. Μάλιστα, τονίζεται ότι μετά από αυτήν τη συνάντηση, που αναμένεται να γίνει μέχρι την Τετάρτη, η χορηγική πρόταση θα είναι «άμεση».

Η επιστολή εστάλη το μεσημέρι της Δευτέρας, την ημέρα που λήγει η προθεσμία του ΟΠΑΠ προς τη Super League για να απαντήσει στην πρόταση από το κανάλι Μαρινάκη που έχει κάνει για χορηγία, και προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι αντιδράσεις από την πλευρά της λίγκας και των μελών της, πλην του Ολυμπιακού.

Στον πρωταθλητή Ελλάδας υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για θέμα που τους αφορά άμεσα, ωστόσο υπογραμμίζουν ότι «η προσφορά του ΟΠΑΠ είναι τόσο χαμηλή θα πρέπει να δουν κι άλλες εταιρείες τη δυνατότητα να δώσουν ονομασία και χορηγία στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε τα “ψώνια” Μαρινάκη για το κανάλι για πρόγραμμα και δημοσιογράφους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.