Ανατροπή φωτιά για MEGA: Θα κλείσει ή θα επαναλειτουργήσει. Καταιγιστικές εξελίξεις

Τι θα γίνει τελικά με το MEGA, θα κλείσει ή θα λειτουργήσει ξανά;

Πληροφορίες για καταρχήν συμφωνία για αποδέσμευση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από τους λογαριασμούς της Τηλέτυπος Α.Ε., σημειώνοντας πως το Mega οδεύει και πάλι προς τον τηλεοπτικό αέρα καθώς εξομαλύνονται οι συνθήκες λειτουργίας του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι στο Mega στα κεντρικά γραφεία της Alpha Bank, τα χρήματα θα διατεθούν στους εργαζόμενους.

Με υπολογισμούς προκύπτει πως το ποσό αντιστοιχεί σε μισθούς δύο μηνών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθούν δύο μισθοί σε όλους τους εργαζόμενους στο μεγάλο κανάλι του MEGA.

Πρόκειται για τους μισθούς Μαΐου και Ιουνίου, δεδομένου ότι εκείνο το χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι του MEGA δεν είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.

Τα χρήματα θα δοθούν σε όλους ανεξαιρέτως και θα χρειαστούν δύο με τρεις εργάσιμες ημέρες να καταβληθούν για τεχνικούς λόγους.

Σε επόμενη φάση, σημειώνεται στο ρεπορτάζ, το κανάλι του MEGA προσανατολίζεται σε πλήρη εγρήγορση ως προς τη λειτουργία του αλλά και το να απαντήσει σε όλες τις σκληρές κατηγορίες της κυβέρνησης.

Διαβάστε ποιος παρουσιαστής του MEGA είναι απλήρωτος ένα χρόνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.