Βρέθηκε ο μικρός Μπεν; Κατέρρευσε η μητέρα – Τι λένε οι αρχές για το νέο αντικείμενο [video]

Ποια η νέα σημαντική ανακάλυψη για τον μικρό Μπεν; Τι λένε οι αρχές και η μητέρα;

Ενα αντικείμενο που ανήκει στον μικρό Μπεν βρέθηκε από τις αρχές, που ερευνούν το κτήμα στην Κω.

Σε συνέντευξη Τύπου, όπως μεταδίδει η Mirror, η αστυνομία του Νότιου Γιορσάιρ ανέφερε πως δεν υπάρχει αμφιβολία, μετά τον έλεγχο που έγινε και στην οικογένειά του, πως το αντικείμενο ανήκει στο αγόρι που εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια.

Μπορεί να μην αποκάλυψαν ακριβώς τι αντικείμενο ήταν αλλά υπογράμμισαν πως εντοπίστηκε στην «Sit 2», κατά τη διάρκεια της έρευνας στο κτήμα της Κως και πως ο μικρός Μπεν φέρεται να το είχε στην κατοχή του.

Ο επικεφαλής της έρευνας Τζον Κάζινς υποστήριξε πως «πεποίθηση των αρχών είναι πλέον πως ο μικρός Μπεν πέθανε σε ατύχημα».

Κατέρρευσε στο σημείο όπου βρέθηκε αντικείμενο του γιου της και θεωρείται ότι χάθηκε πριν από 25 χρόνια βρέθηκε η μητέρα του Μπεν Νίνταμ όπως και οι γονείς της μέσα από τα χέρια των οποίων εξαφανίστηκε το παιδί.

Έπειτα από 21 ημέρες οι έρευνες της βρετανικής αστυνομίας τους άνδρες της οποίας η Κέρι Νίνταμ είχε αποκαλέσει «ήρωες» σταμάτησαν την επιχείρηση ανεύρεσης του παιδιού το οποίο εικάζεται ότι θάφτηκε κάτω από μπάζα κατά τις οικοδομικές εργασίες. «Θα μπορούσα να οργώσω όλο το νησί για να βρω τον Μπεν. Δεν μπορώ να πω «αντίο» μέχρι να μάθω πού βρίσκεται», ανέφερε η μητέρα του που 25 χρόνια δεν έχει εγκαταλείψει την ελπίδα να βρει το παιδί της έστω και νεκρό.

Η γυναίκα θέλησε να παρευρεθεί στο σημείο όπου διεξάγονταν οι έρευνες ώστε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους για την προσπάθειά τους. Φανερά σοκαρισμένη και συγκλονισμένη αναλύθηκε σε δάκρυα.

Δεν έκρυψε την οργή για τον άνδρα που εκτελούσε οικοδομικές εργασίες την ημέρα εξαφάνισης του γιου της καθώς στο σημείο βρέθηκε αντικείμενο που οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ανήκε 100% στο αγόρι. «Ο Μπάρκας ήξερε. Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση» είπε οργισμένη. Πλέον έπειτα από αστυνομική έρευνα, θεωρείται ότι το παιδί καταπλακώθηκε κάτω από μπάζα στις 24 Ιουλίου 1991 από τον Κωνσταντίνο Μπάρκα, αλλά δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις που να αποδεικνύουν τη θεωρία, σύμφωνα με την Daily Mirror.

«Ξέρουν ότι έχει πεθάνει, αλλά δεν μπορούν να τον βρουν. Η αστυνομία είπε πως είναι ώρα να σταματήσουμε την έρευνα των τελευταίων 25 ετών. Έχουν δίκιο, αλλά δεν μπορώ να πω «αντίο» όταν ξέρω πως βρίσκεται κάπου στο νησί. Νιώθω ράκος. Δεν γίνεται να νιώσω χειρότερα απ’ ό,τι τώρα. Δεν έφυγε από την Κω, δεν τον πήρε κανείς, άρα είναι κάπου εδώ.

Πιστεύουν πως είναι εδώ, αλλά δεν μπορούν να ψάξουν τα χωράφια του καθενός ή τα σπίτια που χτίστηκαν τα τελευταία χρόνια. Κάποιος ξέρει πού είναι. Για όνομα του Θεού, βοηθήστε με να τον βρω. Ξέρουμε πως είναι νεκρός, αλλά πρέπει να τον βρούμε. Δεν είναι εκεί που τον άφησα. Κάποιος ξέρει πού είναι» είπε συγκλονισμένη η Κέρι Νίνταμ και συμπλήρωσε:

«Σας παρακαλώ, αφήστε με να πω «αντίο» στον γιο μου. Δεν μπορώ να τον αφήσω εκεί, στο νησί. Πρέπει να τον βρω. Να τον πάρω κάπου όπου θα βρει γαλήνη, όπου θα βρω κι εγώ γαλήνη, όπου θα μπορώ να πενθήσω».

Παράλληλα, την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για το τι απέγινε ο μικρός Μπεν, 25 χρόνια μετά την εξαφάνισή του, έδωσε σήμερα η βρετανική αστυνομία.

«Ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα, κοντά στο αγροτόσπιτο των παππούδων του στη Κω» είναι το συμπέρασμα των βρετανικών αρχών, έπειτα από 3 εβδομάδες νέων ανασκαφών στην περιοχή όπου ο Μπεν είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιουλίου 1991, σε ηλικία 2 ετών τότε.

Σύμφωνα μάλιστα με τον επιθεωρητή Τζον Κάζινς, της αστυνομίας του South Yorkshire, οι ομάδες έρευνες βρήκαν και “ένα αντικείμενο που άνηκε στον Μπεν, την εποχή που εξαφανίστηκε” και εξετάζεται στα ειδικά εργαστήρια.

Είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνεται επισήμως ότι το αγόρι είναι νεκρό – μέχρι σήμερα υπήρχαν απλά εικασίες ενώ μέχρι και πριν ένα μήνα εξετάζονταν τα σενάρια ο Μπεν να ζει σε κάποιο μέρος του πλανήτη.

Οι τελευταίες ανασκαφές στην Κω ξεκίνησαν μετά από μία μαρτυρία που έκανε λόγο για έναν χειριστή εκσκαφέα που έκανε εργασίες στο οικόπεδο που έπαιζε ο Μπεν, γύρω από το αγροτόσπιτο των παππούδων του, την ημέρα που το παιδί εξαφανίστηκε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.