Πυροβολισμοί Πανόρμου: Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ο δράστης που σκότωσε τον…[video]

Ποιος ήταν ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε φίλο του στην Πανόρμου και πώς εμπλέκεται με την Χρυσή Αυγή;

Ένας άντρας έπεσε νεκρός την Παρασκευή το απόγευμα γύρω στις 6, όταν σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε δύο άτομα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου.

Στην Πανόρμου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ο οποίος διέφυγε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άντρες γνώριζαν ο ένας τον άλλον.

Πρόκειται για έναν απόστρατο της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος πυροβόλησε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου. Πριν από το περιστατικό προηγήθηκε άγριος καυγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

O αστυνομικός έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του που είναι κοντά, πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε εναντίον του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου.

O δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, ονομάζεται Φώτης Μπέλλος και υπήρξε υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία.

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να ήταν επιφορτισμένος με τη δημιουργία ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του.

Σε άρθρο μίσους σε τοπική εφημερίδα, ο φερόμενος ως δράστης Μπέλλος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η τρομοκρατία του κράτους του υπουργείου Προστασίας του λαθραίου αλλοδαπού εισβολέα και της παράλυτης Αστυνομίας της αλλοδαπολαγνίας δεν θα περάσει.

Θα έρθει η ώρα της τιμωρίας για τις πράξεις και για τις παραλείψεις των κρατικών οργάνων».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε πόσοι οι νεκροί από τους πυροβολισμούς στην Πανόρμου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.