Γιατρός π*ρν*στάρ είναι ερωτευμένη με τον Πολάκη. Ποια η Αφροδίτη Αδάμη [video]

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνει η γιατρός π*ρν*στάρ Αφροδίτη Αδάμη και δηλώνει ερωτευμένη με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Η Αφροδίτη Αδάμη λέει πως είναι ενθουσιασμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ και όνειρο της είναι κάποια στιγμή να γίνει βουλευτής του κόμματος, ενώ μάλιστα τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στον Παύλο Πολάκη:

«Από τον ρόλο μου σαν γιατρός κρατάω το γεγονός ότι ο πιο σeξι πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης που είναι (κατά κάποιο τρόπο) προϊστάμενός μου. Γουστάρω Πολάκη μου» λέει στην τελευταία της συνέντευξη στην εφημερίδα Κόσμος.

Η ίδια αποφεύγει να μπει σε λεπτομέρειες για την πολιτική καθώς όπως λέει αυτή μπορεί να περιμένει για την ώρα.

Η Αφροδίτη πέρασε από τις πρώτες στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και πήρε το πτυχίο της με βαθμό 6,13 (καλώς).

Η 24χρονη Αφροδίτη Αδάμη, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, ζει την απόλυτη απελευθέρωση στα πλατό της εταιρείας Sirina.

Η Αφροδίτη Αδάμη είναι η νεαρή γιατρός η οποία έγινε πρωταγωνίστρια ακατάλληλων ταινιών. Η ίδια, έχει μιλήσει για τις σπουδές της στην ιατρική και γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί ως πρωταγωνίστρια με το χώρο των ερωτικών ταινιών.

«Στα δώδεκα μου είδα πρώτη φορά ερωτική ταινία και κάτι μου έκανε. Πρώτη φορά έκανα έρωτα στα 19 μου. Με το αγόρι μου το είχαμε γράψει σε κάμερα και αποφασίσαμε να το στείλουμε στο Σειρηνάκη, ο οποίος ξετρελάθηκε με το ταλέντο μου. Το π*ρν* είναι για μένα τέχνη. Δεν το έκανα για τα λεφτά. Εξάλλου τα λεφτά είναι λίγα. Το έκανα γιατί μου άρεσε».

Η 24χρονη μίλησε και για την πρώτη της σκηνή και απάντησε στο ερώτημα αν ένιωσε άβολα που το έκανε παρουσία συνεργείου.

«Πρέπει να έχεις ταλέντο για να κάνεις τέτοιες ταινίες. Από την ιατρική έχω μάθει να είμαι εξοικειωμένη με το ανθρώπινο σώμα. Είναι λίγο άβολο να σε βλέπουν αλλά δεν έχω ιδιαίτερο θέμα. Δουλειά είναι» απάντησε και κατέληξε: «Θέλω να πω σε όλους ότι το σeξ δεν είναι κακό πράγμα».

Δείτε το βίντεο της Αφροδίτης Αδάμη:

https://youtu.be/aeTctP33SOs

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.