Απόλυτο φιάσκο για Samsung: «Πετάξτε τα Galaxy Note 7» – Τι ανακοίνωσε [video]

Τι ανακοίνωσε η Samsung για το Galaxy Note 7;

Σε μια δραματική έκκληση προχώρησε η εταιρία Samsung καθώς το σκάνδαλο με την ανάφλεξη του Galaxy Note 7, φαίνεται πως είναι πιο σοβαρό απ’ ό,τι αρχικά αναμενόταν.

Η εταιρία όχι μόνο ανακάλεσε όλες τις συσκευές του νέου της “έξυπνου τηλεφώνου” αλλά ζήτησε και από τους καταναλωτές που το έχουν ήδη προμηθευτεί να μη το χρησιμοποιούν.

Συγκεκριμένα η Samsung Electronics Co Ltd ανακοίνωσε σήμερα ότι διερευνά τις αναφορές για την ανάφλεξη των κινητών της αναφερόμενης συσκευής προκειμένου να εντοπιστεί το πρόβλημα, ενώ έχει ζητήσει να σταματήσουν οι πωλήσεις της συσκευής, αλλά και οι ανταλλαγές προβληματικών συσκευών του ίδιου τύπου.

Μάλιστα δημοσίευμα της εφημερίδας “Hankyoreh” στη Νότια Κορέα αναφέρει ότι η Samsung είναι πιθανό να προχωρήσει στην οριστική διακοπή των πωλήσεων του “Galaxy Note 7“.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι η Samsung είναι πιθανό να προσπαθήσει ν’ αποκαταστήσει τις οικονομικές απώλειες από το Note 7, μέσω ενίσχυσης της εμπορικής προώθησης των μοντέλων Galaxy S7, αλλά και του Note 5, το οποίο ήταν ο προκάτοχος του Note 7, για το 2015.

Συστάσεις από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ

Την ίδια ώρα η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ συνιστά στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να θέτουν εκτός λειτουργίας και να μην τοποθετούν εντός των αποσκευών τους που ελέγχονται ηλεκτρονικά τις συσκευές κινητών Samsung Galaxy Note 7, συμπεριλαμβανομένων και τις συσκευές του ίδιου τύπου, που έχουν αντικατασταθεί.

Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο η εταιρεία είχε εκδώσει ανακοίνωση ανακαλώντας το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού τηλεφώνου εξαιτίας προβλημάτων υπερθέρμανσης στην μπαταρία της συσκευής και μετά από πληθώρα καταγγελιών ότι το smartphone άρχιζε να βγάζει καπνούς μετά ή κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Σύμφωνα με την εταιρεία το πρόβλημα οφειλόταν σε ένα “σπάνιο” σφάλμα της συσκευής, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τα αρνητικά και θετικά ηλεκτρόδια της μπαταρίας να έρχονται σε επαφή.

Διαβάστε τι λένε οι πληροφορίες για την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του iPhone 7 στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.