“Ξεμάλλιασμα” Σκορδά-Πάολα όταν έκλεισαν τα μικρόφωνα: “Δεν σε θέλω στην εκπομπή. Εγώ σε προβάλλω και…”

Γιατί τσακώθηκαν Φαίη Σκορδά και Πάολα αμέσως μετά τη ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό;

Σε κακή μέρα πέτυχε η Φαίη Σκορδά την Πάολα και η συνεντευξή τους ήταν μάλλον ένας σύντομος εφιάλτης για την παρουσιάστρια.

Ο πραγματικός εφιάλτης, όμως άρχισε μόλις έκλεισαν οι κάμερες και τα φώτα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου η παρουσιάστρια άρχισε να ρωτά την Πάολα για τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά με εκείνη να μην κρύβει την ενόχλησή της.

«Ξέρετε κάτι επειδή οι ερωτήσεις σας είναι τετριμμένες και οι απαντήσεις μας το ίδιο, εγώ νιώθω όμορφα και θα το δείτε όταν έρθετε εδώ», είπε η Πάολα.

Την ίδια ώρα η Φαίη Σκορδά είχε μείνει άφωνη και προσπαθούσε με το ζόρι να κρύψει την αμηχανία της.

Όταν όμως η κάμερα έκλεισε η Φαίη Σκορδά ξεσπάθωσε. Το κύκλωμα ήταν ακόμα ανοιχτό και η παρουσιάστρια έξαλλη από θυμό ζήτησε από την Πάολα το λόγο. «Γιατί μου το έκανες αυτό;», ούρλιαζε η Φαίη με την Πάολα να αναφέρει «ξέρεις κάνουμε διαρκώς πρόβες και είμαστε πτώματα. Τα ίδια λέμε σε όλους, δεν έχουμε χρόνο γι΄αυτά».

«Εμείς σας προβάλλουμε όμως. Γιατί με κρέμασες στον αέρα της εκπομπής; Ξαφνικά βαριέστε; Δεν θα ξαναέρθεις στην εκπομπή μου», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας σύμφωνα με το ciao.

Ενώ συμπλήρωσε «τι ήθελες να σε ρωτήσω δηλαδή για να… γουστάρεις; Την άλλη φορά να μου στέλνεις γραπτές τις ερωτήσεις που προτιμάς», φώναζε η Φαίη Σκορδά, η οποία βρίσκεται σε πίεση λόγω της τηλεοπτικής απουσίας του Λιάγκα.

Διαβάστε πώς πρόσβαλε το κοινό της η Πάολα στην πρεμιέρα της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.