Δύσκολες ώρες για τη Σοφία Παπανδρέου

Ποιες οι δύσκολες ώρες της Σοφίας Παπανδρέου;

Η μεζονέτα που νοίκιασε σε Κερκυραίο επιχειρηματία και μάλιστα γόνο μιας από τις παλιότερες και πλέον γνωστές οικογένειες του νησιού η αδελφή του η Σοφία Παπανδρέου την έβαλε σε σοβαρές οικονομικές και δικαστικές περιπέτειες.

Η κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το 2010 νοίκιασε μια από τις μεζονέτες που διαθέτει στο Καστρί στον Κερκυραίο επιχειρηματία έναντι του ποσού των 4.000 ευρώ το μήνα.

Το πολυτελές σπίτι των 300 τετραγωνικών που διαθέτει κήπο 470 μέτρων όμως δεν μπορούσε όπως φάνηκε να το συντηρήσει ο επιχειρηματίας από την Κέρκυρα και έτσι το 2012 όφειλε από ενοίκια στην Σοφία Παπανδρέου το ποσό των 20.000 ευρώ.

Τότε ξεκίνησε μια δικαστική διαμάχη που κατέληξε στον πλειστηριασμό ακινήτου του επιχειρηματία σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Κέρκυρας, πλάι στο ιστορικό κάστρο.

Για να πληρωθεί το ποσό των 46.000 ευρώ η Σοφία Παπανδρέου τον επόμενο Μάιο βγαίνει στο σφυρί με τιμή εκκίνησης 86.000 ευρώ ακίνητο 130 τετραγωνικών μέσα σε οικόπεδο 707 τετραγωνικών του επιχειρηματία.

Διαβάστε τη δήλωσε έξαλλη η Σοφία Παπανδρέου για τη δήθεν πώληση της βίλας στο Καστρί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.