Φρίκη: 24χρονος πατέρας βίασε και σκότωσε το 10 μηνών μωρό του ενώ η μητέρα… Πόσα χρόνια για το τέρας

Ποια τα ανατριχιαστικά στοιχεία για τον 24χρονο πατέρα που βίασε και σκότωσε το μόλις 10 μηνών μωρό του;

Τρομοκρατημένο το ακροατήριο σε δικαστήριο του Μέριλαντ άκουγε έναν 24χρονο πατέρα να ομολογεί ότι βίασε και σκότωσε το μόλις 10 μηνών μωρό του τον Ιούνιο του 2015.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μοντγκόμερι στις 23 Ιουνίου 2015 ο 24χρονος πατέρας, Ρόμπερτ Ντέιβιντσον κάλεσε την άμεση δράση και ζήτησε βοήθεια γιατί το 10 μηνών μωρό του ήταν αναίσθητη και δεν ανέπνεε.

Το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι του Τόμσον και αμέσως μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο. Μάλιστα ήταν τόσο σοβαρή η κατάσταση της Αλία που διακομίστηκε με αεροσκάφος στον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουάσιγκτον, όπου υπέκυψε στα τραύματά του μετά από τρεις μέρες.

Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για ανθρωποκτονία, καθώς όπως ανέφερε στο πόρισμά του η μικρή 10 μηνών Αλία είχε πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Το μόλις 10 μηνών μωρό είχε υποστεί κάταγμα στον αυχένα, και είχε 34 κατάγματα στα πλευρά που δεν είχαν γίνει όλα την ίδια περίοδο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μάλιστα του ιατροδικαστή το μωρό πρέπει να είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού τουλάχιστον τρεις φορές, ενώ έφερε τραύματα στο κεφάλι, τα μάτια και τη σπονδυλική στήλη.

Μάλιστα η κακοποίηση φαίνεται από τα ευρήματα της νεκροψίας νεκροτομής να ξεκίνησε από τις πρώτες δύο εβδομάδες ζωής του παιδιού με το τελευταίο συμβάν να έγινε αμέσως πριν τον θάνατό του.

Αρχικά ο 24χρονος πατέρας Ρόμπερτ Ντέιβιντσον είχε ισχυριστεί ότι πρόσεχε το μωρό, δηλαδή την Αλία, όσο η σύντροφός του ήταν στη δουλειά.

Όπως κατέθεσε στην αστυνομία έπαιζε βιντεοπαιχνίδια όταν άκουσε θορύβους και τελικά βρήκε το παιδί αναίσθητο στο δωμάτιό του.

Πρόσθεσε ακόμα ότι προσπάθησε να της δώσει το φιλί της ζωής και μετά κάλεσε την άμεση δράση. Μετά από πολύωρες ανακρίσεις όμως όχι μόνο ομολόγησε τους συνεχείς ξυλοδαρμούς του μωρού, αλλά και ότι το είχε βιάσει.

Η μητέρα της 10 μηνών Αλία παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε δει μελανιές στο κορμάκι της όσο την πρόσεχε ο 24χρονος πατέρας της αλλά δεν πήγε το παιδί στο γιατρό.

Μάλιστα δεν το πήγε στο γιατρό ούτε για το τακτικό τσεκ απ των δύο μηνών.

Η μητέρα βρίσκεται στη φυλακή για παραμέληση ανηλίκου, ενώ ο 24χρονος πατέρας αντιμετωπίζει ποινή έως και 50 χρόνια.

Διαβάστε τι έκανε μητέρα ενώ ο πατέρας βίαζε την 13χρονη κόρη του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.