Απεργία μπάχαλο ΜΜΜ, Μετρό, Τραμ, ΗΣΑΠ 15,18,21,23,25/9: Πότε κάνουν τελικά στάση εργασίας

Πότε έχουν τελικά απεργία ΜΜΜ, Μτερό, Τραμ, Ηλεκτρικός και Προαστιακός;

Μπάχαλο επικρατεί τις τελευταίες ώρες με τις στάσεις εργασίας στα μέσα σταθερής τροχιάς, καθώς τη Δευτέρα μεσημέρι τα σωματεία ανακοίνωσαν πως αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι απεργίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Απεργία ΜΜΜ, Μετρό: Τα πρώτα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 10:00 π.μ. Τα δρομολόγια της γραμμής 3 προς και από το αεροδρόμιο θα ξεκινήσουν μετά τις 11:20 π.μ. (Πρώτο δρομολόγιο Μετρό από το Αεροδρόμιο στις 11:30 Πρώτο δρομολόγιο από Αγία Μαρίνα προς Αεροδρόμιο στις 10:56).

Αμέσως μετά τη λήξη της στάσης εργασίας οι σταθμοί «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός», «Μέγαρο Μουσικής», «Ακρόπολη» και «Συγγρού -Φιξ» θα παραμείνουν κλειστοί έως τις απογευματινές ώρες, λόγω της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου.

Οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά από τους σταθμούς αυτούς αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις. Οι παραπάνω σταθμοί θα ανοίξουν, κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ.

Επίσης, το πρώτο δρομολόγιο από «Αγία Μαρίνα» προς «Αεροδρόμιο» θα αναχωρήσει στις 10:56 ενώ από Αεροδρόμιο προς Αθήνα στις 12:00.

– Το Τραμ θα λειτουργήσει από τις 21:00 ως τη λήξη της κυκλοφορίας. Ακινητοποιημένοι είναι και οι συρμοί του τραμ από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9 το βράδυ.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του σιδηροδρόμου ενώ πιθανές τροποποιήσεις- καθυστερήσεις θα υπάρξουν σε δρομολόγια λεωφορειακών γραμμών και τρόλεϊ. Αλλαγές, επίσης, θα υπάρξουν από τις 10 πμ μέχρι την άφιξη του Αμερικανού Προέδρου, στα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου προς το αεροδρόμιο.

Τα παραπάνω μπορεί να τροποποιηθούν κατόπιν νεώτερων μέτρων της Ελληνικής Αστυνομίας.

– Προαστιακός: Από ώρα 10:00 έως και τουλάχιστον 11:30 θα ανασταλούν τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου στην περιοχή του Αεροδρομίου

– Κανονικά θα λειτουργήσει ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, καθώς τα υπόλοιπα σωματεία, αποφάσισαν να αναστείλουν τις προγραμματισμένες στάσεις.

– Οι εργαζόμενοι στις σταθερές συγκοινωνίες έχουν ανακοινώσει κινητοποιήσεις τις παρακάτω ημέρες, που κατά πάσα πιθανότητα θα ισχύσουν λόγω της αλλαγής γραμμής των δύο σωματείων:

Απεργία ΜΜΜ, Μετρό, Τραμ, ΗΣΑΠ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 πμ
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από 12.00 έως 16:00
Δευτέρα 21 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 πμ
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από 12.00 έως 16:00
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 πμ

– Από τις 5:00 π.μ. αναμένεται κλείσιμο δρόμων περιμετρικά του Πολυτεχνείου και προσωρινές τροποποιήσεις διαδρομών των Λεωφορείων και Τρόλεϊ που διέρχονται από την περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο καθώς και μεταφορά των αφετηριών που βρίσκονται κοντά στο Πολυτεχνείο.

Χάος θα επικρατεί στους δρόμους, τόσο αύριο. Τρίτη, όσο και την Τετάρτη, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.