Ραγδαίες εξελίξεις: Τι κρύβει το Laptop για την αυτοκτονία 17χρονου στην Ημαθία- διάλογος σοκ με τη μητέρα

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για την αυτοκτονία του 17χρονου στην Ημαθία; Τι μπορεί να κρύβει το εξαφανισμένο laptop;

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 17χρονο που στις 21 Σεπτεμβρίου αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες του τρένου, ενώ 37 ημέρες μετά τον «ακολούθησε» και η φίλη του Εύα.

Ανατρεπτικές αποκαλύψεις συνθέτουν νέο σκηνικό για τις συνθήκες υπό τις οποίες έφτασε στην αυτοκτονία ο 17χρονος Ιωακείμ πέφτοντας στις ράγες του τρένου στην Ημαθία.

Οι αστυνομικές έρευνες μετά τη «δίδυμη» τραγωδία που συντάραξε όλη την Ελλάδα στρέφονται τώρα στο ενδεχόμενο ο 17χρονος να είχε μπλέξει στα δίχτυα σατανιστών μέσω του ίντερνετ.

Τουλάχιστον αυτό φοβάται η οικογένειά του, που απευθύνθηκε σε δικηγορικό γραφείο της Θεσσαλονίκης αναζητώντας τα αίτια που οδήγησαν το 17χρονο παιδί να βάλει τέλος στη ζωή του με φρικτό τρόπο.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τις αναρτήσεις που είχε κάνει παλαιότερα ο 17χρονος Ιωακείμ στο facebook και ειδικά μία, στην οποία ανέφερε «αν φύγω κάποια στιγμή, θα το κάνω στις 21 Μαρτίου».

Η 21η Μαρτίου είναι η μέρα της εαρινής ισημερίας και το 17χρονο αγόρι έβαλε τέλος στη ζωή του στις 21 Σεπτεμβρίου, που είναι η μέρα της φθινοπωρινής ισημερίας!

Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο 17χρονος ανήλικος της είχε εκμυστηρευτεί πως στην Αθήνα υπάρχει μια μορφή «εκκλησίας» για παγανιστές και υποψιαζόταν ότι είχε επαφές μαζί τους.

Οι υποψίες άρχισαν να γίνονται πιο έντονες στην κηδεία του παιδιού, όταν εμφανίστηκε ένας φίλος του, ο οποίος πέταξε τη ζώνη του μέσα στον τάφο του παιδιού φωνάζοντας ότι θα πάει σύντομα να τον συναντήσει!

Στο κάδρο των ερευνών έχουν μπει οι παγανιστικές αναρτήσεις μιας ομάδας παιδιών, των οποίων τα προφίλ εξετάζει το Tμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Το ενδιαφέρον συγκεντρώνει μία από τις αναρτήσεις, που δείχνει τον Εωσφόρο στο κέντρο του Μυστικού Δείπνου! Τον δικηγόρο της οικογένειας του Ιωακείμ, Σωκράτη Δημητριάδη, προβληματίζει η διασύνδεση των παιδιών.

«Το να είναι μια παρέα από το σχολείο ή από την ίδια περιοχή όπου συχνάζουν είναι φυσιολογικό. Υπάρχουν όμως σχέσεις με άτομα που βρίσκονται, για παράδειγμα, στην Εδεσσα και αλλού στη Βόρεια Ελλάδα, σε μέρη όπου δεν υπάρχει δυνατότητα για καθημερινή επαφή.

Το μόνο κοινό που τους συνδέει είναι παγανιστικά στοιχεία» είπε ο δικηγόρος.

Το εξαφανισμένο laptop:

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το laptop που φέρεται ότι είχε πάρει μαζί του ο Ιωακείμ, όταν έφυγε αποφασισμένος να αυτοκτονήσει.

Ο άλλος δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου, ο Πάρης Σπυράτος, επισήμανε ότι το laptop δεν έχει βρεθεί, όπως και το κινητό τηλέφωνο του Ιωακείμ, που έχει πάψει να δίνει σήμα από την ημέρα του θανάτου του!O δικηγόρος Πάρης Σπυράτος:

«Αν βρίσκονταν αυτά, θα μπορούσε κάποιος να εντοπίσει με ποιους είχε συνομιλίες ο 17χρονος ή πού βρισκόταν, με βάση το κινητό του τηλέφωνο. Χάθηκαν όμως μυστηριωδώς, κάτι που μας προβληματίζει» είπε ο κ. Σπυράτος.

Την έρευνα για την αυτοκτονία του 17χρονου παιδιού είχε αναλάβει αρχικά το αστυνομικό τμήμα στην Ημαθία.

Μετά τα νέα στοιχεία η έρευνα πέρασε στα χέρια των αστυνομικών του Tμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. «Δεν περιμέναμε ότι θα βρισκόμασταν σήμερα αντιμέτωποι με αυτές τις εξελίξεις» είπε ο κ Δημητριάδης.

Στο μεταξύ, οι Αρχές αναζητούν και τη σχέση που είχε με τον Ιωακείμ ένας 45χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πριν από ενάμιση χρόνο κατηγορήθηκε από τον 17χρονο για σ@ξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο αργότερα ο 17χρονος ανήλικος ανακάλεσε την καταγγελία του, αλλά ο 45χρονος θα δικαστεί τις επόμενες ημέρες, αφού του είχε ασκηθεί δίωξη αυτεπάγγελτα.

Διαβάστε πώς συνδέεται ο σατανισμός πίσω από την αυτοκτονία 17χρονου στην Ημαθία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.