Αποκαλύψεις σοκ για αυτοκτονία, Ημαθία: “Zήλευα τον Ιωακείμ. Συγγνώμη. Θα μου…” [video]

Ποιες οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την αυτοκτονία του 18χρονου Ιωακείμ;

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις γύρω από την διπλή αυτοκτονία του νεαρού Ιωακείμ και της συνομήλικης φίλης του, των δύο μαθητών που έβαλαν τέλος στην ζωή τους, στις γραμμές του τρένου στην Ημαθία με διαφορά μερικών ημερών….

Ήταν 21 Σεπτεμβρίου 2016, όταν ο Ιωακείμ αυτοκτόνησε πέφτοντας στις σιδηροδρομικές γραμμές, μεταξύ Αλεξάνδρειας – Παλαιοχωρίου, και διαμελίστηκε από διερχόμενο τρένο.

Δημοσίευμα της Freddo ανέφερε μάλιστα ότι το άτυχο αγόρι, πριν από ενάμιση χρόνο, είχε πέσει θύμα βιασμού από 45χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Περίπου ένα μήνα αργότερα, στις 28 Οκτωβρίου, η 17χρονη Εύα, φίλη του νεαρού, αυτοκτόνησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, συγκλονίζοντας το Πανελλήνιο.

Η εκπομπή του «Ε» Tatiana Live, παρουσίασε νέα στοιχεία για την υπόθεση, πίσω από την οποία φαίνεται να υπάρχουν παγανιστικά στοιχεία και… σατανιστικές δράσεις.

«Είχε πει ο Ιωακείμ σε φίλους του πως θα φύγει στις 21 Μαρτίου που έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για τους σατανιστές», σημείωσε μεταξύ άλλων η κυρία Στεφανίδου.

“Πέταξε την ζώνη στον τάφο του Ιωακείμ και του είπε ότι θα πάει να τον βρει”

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου, κ.Σωκράτης Δημητριάδης, είπε πως παρά τις έρευνες που έχουν γίνει, δεν έχουν βρεθεί το κινητό και το λάπτοπ του παιδιού, και έκανε έκκληση στους γονείς των φίλων και των παιδιών που γνώριζαν τον Ιωακείμ και την κοπέλα να επικοινωνήσουν με τις αρχές, προκειμένου να αποφευχθεί ένα νέο συμβάν που μπορεί να έχει τα ίδια τραγικά αποτελέσματα.

Θέλοντας να δείξει την σοβαρότητα της κατάστασης, ο κύριος Δημητριάδης αποκάλυψε στην εκπομπή ένα άλλο φριχτό γεγονός που είχε συμβεί κατά την διάρκεια της κηδείας του Ιωακείμ.

«Ένα ανήλικο αγόρι έβγαλε την ζώνη του, την πέταξε στον τάφο του Ιωακείμ,λέγοντας “περίμενε με θα έρθω να σε βρω”», είπε ο κ.Δημητριάδης, αποκαλύπτοντας πως «η κοπέλα πριν αυτοκτονήσει επικοινώνησε με την μητέρα του Ιωακείμ και της είχε εκμυστηρευτεί πως λίγο πριν τον θάνατο του 17χρονου υπήρχε ραντεβού του Ιωακείμ με κάποιο δικηγόρο».

“Ο Ιωακείμ είχε μισά μπλε και μισά πράσινα μαλλιά”

Η Τατιάνα Στεφανίδου, αναφερόμενη στην τραγωδία, αποκάλυψε μάλιστα ότι το άτυχο αγόρι πριν αυτοκτονήσει, είχε ανέβει στον προηγούμενο συρμό, δεν είχε εισιτήριο, ρώτησε πόσο κοστίζει και όταν τον έπιασαν να ταξιδεύει «παράνομα» κατέβηκε από το τρένο και περπάτησε πολλά χλμ πριν δώσει τέλος στην ζωή του.

Αυτόπτης μάρτυρας που ήταν μέσα στον πρώτο συρμό στον οποίο ανέβηκε ο Ιωακείμ, μίλησε στην εκπομπή και είπε «μου έκανε εντύπωση το παιδί… Ήταν αδύνατο και τα μαλλιά του, ήταν τα μισά βαμμένα μπλε και τα υπόλοιπα πράσινα. Φορούσε μαύρη μπλούζα με λευκά γράμματα».

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και ένα μήνυμα που ανέβηκε στο Facebook από έναν φίλο του άτυχου Ιωακείμ.

“Ήταν είδωλο ο Ιωακείμ… Τον ζήλευα… Θα μου λείπει. Του ζητάω συγνώμη”

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και ένα μήνυμα που ανέβηκε στο Facebook από έναν φίλο του άτυχου Ιωακείμ.

«Το χειρότερο είναι οι ενοχές… Η αίσθηση ότι δεν ήμασταν αρκετά σωστοί απέναντι τους, ότι δεν είπαμε περισσότερα, ότι δεν κάναμε περισσότερα … 21 Μαρτίου μου είχε πει ότι μισεί τον εαυτό του και μια μέρα θα πέσει στις ράγες του τρένου και 21 Σεπτεμβρίου το έκανε …Και εγώ απλά του έστελνα μια στο τόσο ότι τον αγαπάω και καρδιές.

Θα μπορούσα να είμαι πιο κοντά. Αλλά έχω μάθει να κλείνομαι στον εαυτό μου. Επειδή η επαφή με τους ανθρώπους με κουράζει, με κάνει να νιώθω πως δεν ανήκω σε αυτόν τον κόσμο. Ακόμη και με εκείνον που ήταν πάντα γεμάτος κομπλιμέντα και αποδοχή για μένα, είχα νιώσει αυτά τα γνώριμα σκοτεινά αισθήματα», έγραψε σε απολογητικό ύφος ο φίλος του 17χρονου, παραδεχόμενος ότι ζήλευε τον Ιωακείμ.

«Ζήλευα που δεν ήμουν τόσο όμορφος όσο εκείνος ή τόσο κοινωνικός ή που δεν ήξερα τάε κβο ντο ή να παίζω πιάνο. Και απλά ήθελα ο Ιωακείμ να λύσει μόνος του τα προβλήματα του, όσο θα λύνω και εγώ τα δικά μου.

Όταν δεν έχεις αρκετή δύναμη να στηρίξεις τον εαυτό σου, πως μπορείς να στηρίξεις τους άλλους! Μου έλεγε ότι δεν μπορεί να τον βοηθήσει κανείς. Το δεχόμουν χωρίς να τον κρίνω. Αλλά αυτό που ήθελε είναι να τον κρίνω; Να ανέβω στην Θεσσαλονίκη, να τον βρω και να τον χαστουκίσω…

Πίστευα ότι θα έβρισκε το δρόμο του, ότι θα γινόταν πετυχημένος. Ήταν ένα είδωλο. Του έλεγα πως μια μέρα θα συμπρωταγωνιστήσουμε σε μια underground cult ταινία μου. Και έλεγε πως δεν θέλει να με χάσει ποτέ από την ζωή του. Και δεν θα με έχανε αν δεν το ήθελε, αν δεν αυτοκτονούσε.

Μου έλεγε ότι κανείς δεν έχει ανάγκη την τέχνη του, ότι του το δείχνουν με διάφορους τρόπους .Και δεν μπορούσα να τον παρηγορήσω, να του πω ότι δεν είναι έτσι. Γιατί και εγώ το ίδιο ένιωθα και δεν μου αρέσει να λέω ψέματα», συνέχισε το παιδί στο διαδίκτυο, μιλώντας για δαίμονες!

«Όμως τώρα βλέπω, πως πάντα υπάρχει χώρος για λίγη παραπάνω προσπάθεια, λίγη παρηγοριά, περισσότερες αγκαλιές, περισσότερη καλοσύνη. Το να είσαι σωστός φίλος, αδερφός, γιος είναι μεγάλη υπόθεση.

Αυτή η αρρώστια όμως δεν σε αφήνει να δώσεις πολλά. Μισείς τον εαυτό σου, φοβάσαι τους ανθρώπους, φοβάσαι ότι ακόμη και αν σου φέρονται όμορφα, θα σου θυμίσουν ότι δεν ανήκεις μαζί τους, γιατί παραείσαι διαφορετικός, γιατί θες περισσότερα, θες να πετάξεις όλο και πιο κοντά στον ήλιο, ενώ τα φτερά σου λιώνουν και δεν θα αντέξουν.

Είσαι ερωτευμένος με τους δαίμονες σου, έχεις το σημάδι του Βόλντερμορτ στο μέτωπο, έχεις στιγματιστεί από το δαχτυλίδι του Σάουρον, έχεις ανοίξει το κουτί της Πανδώρας. Και ακόμη και όταν βγαίνει το ουράνιο τόξο και είναι όλα όμορφα γύρω σου, ακόμα το σκοτάδι ζει μέσα σου.

Συγνώμη αν δεν είμαι αρκετός, συγνώμη που δεν μπορώ να δώσω και να πω περισσότερα. Συγνώμη. Θα μου λείπεις. Θα προσπαθήσω, το υπόσχομαι», υποσχέθηκε ο φίλος του Ιωακείμ

“Με περίμενε όρθια στις γραμμές η κοπέλα. Της φώναζα, αλλά δεν μπόρεσα να την αποφύγω”

Συγκλονιστικές είναι όμως και οι δηλώσεις που έκανε ο οδηγός του τρένου που πέρασε πάνω από την φίλη του Ιωακείμ, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της.

«Να μην ζήσει κανείς αυτό που έζησα! Καθόταν όρθια η κοπέλα στις γραμμές και περίμενε. Το πρόσωπο της ήταν κάτασπρο. Αν και έκανα τα πάντα για να την αποφύγω, η κοπέλα μου έκανε νεύματα, μου φώναζε να πέσω πάνω της. Ήταν μεγάλο το σοκ για μένα, έκανα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, αλλά δυστυχώς, ήταν αδύνατον να την αποφύγω. Ταξιδέψτε με το τρένο, μην σκοτώνεστε στο τρένο»,είπε ο 60χρονος μηχανοδηγός στο «πρώτο θέμα».

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις για τον 18χρονο Ιωακείμ:

Διαβάστε τι κρύβει το laptop του 18χρονου Ιωακείμ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.