Documento: Ποιος πραγματικά πίσω από τη νέα εφημερίδα. Έξαλλος ο Άδωνις, αναγγέλει μηνύσεις

Στις 20 Νοεμβρίου, η κυριακάτικη εφημερίδα Documento κυκλοφόρησε στα περίπτερα και ήδη μαζεύει μηνύσεις. Ποιος επιχειρηματίας βρίσκεται από πίσω;

Στα περίπτερα από αυτή την Κυριακή το Documento, η νέα κυριακάτικη εφημερίδα με την υπογραφή του Κώστα Βαξεβάνη και μιας ομάδας περίπου 100 δημοσιογράφων (με αρκετούς παλιούς από Τα Νέα και την Ελευθεροτυπία) και αναλυτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πληροφορίες θέλουν τον όμιλο Καλογρίτσα πίσω από το Documento, σε μια προσπάθεια να μπει δυνατά στον χώρο των media.

Το Documento κυκλοφορεί με 96 σελίδες ύλης και τρία ένθετα: Το περιοδικό Hot Doc που θα κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα κάθε 15 ημέρες με μια μεγάλη έρευνα από την Ελλάδα ή το εξωτερικό με στοιχεία και συνεντεύξεις. Το DOC History, ένα νέο δεκαπενθήμερο ιστορικό περιοδικό με την υπογραφή του Documento. Και τέλος, το DOCville, ένα 32σελιδο αποσπώμενο έντυπο με ρεπορτάζ και άποψη για την καθημερινότητα, τον πολιτισμό, τον κινηματογράφο, το θέατρο, τα εικαστικά, τις επιστημονικές ανακαλύψεις, τον θαυμαστό και άγριο κόσμο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, το lifestyle και το ευ ζην.

Το πρώτο φύλλο κυκλοφόρησε σε 150.000 αντίτυπα σε όλη την Ελλάδα ενώ την καμπάνια της εφημερίδας την ανέλαβε η διαφημιστική εταιρία Frank & Fame με επικεφαλής τον Θανάση Παπαθανασίου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο site της νέας εφημερίδας: «Το Documento δεν θέλει να είναι μία ακόμη εφημερίδα, αλλά μια νέα πρόταση για το πώς, εν έτει 2016, οραματιζόμαστε μια σύγχρονη εφημερίδα σε ένα περιβάλλον υπερπληροφόρησης και παραπληροφόρησης. Τη διεύθυνση της εφημερίδας έχει ο Κώστας Βαξεβάνης».

Με το «καλημέρα» της νέας εφημερίδας Ντοκουμέντο (Documento) και ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ανάρτησε στο Twitter, την κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση και θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τη φωτογραφία του Άδωνι Γεωργιάδη και τίτλο «Βαλίτσες με χρήμα, ρουσφέτια και στο βάθος… κοριοί».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter:

«Η εφημερίδα Καλογρίτσα με συκοφαντεί. Ο στόχος προφανής, τα μέσα παράνομα και άθλια. Η Δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο».

Τι αναφέρει στο ρεπορτάζ το Documento

Αλληλοπαρακολουθήσεις και καταγραφές συνομιλιών στο αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ που εμπλέκουν υπουργούς σε όργιο παράνομων διορισμών, αποκαλύπτει στο παρθενικό της φύλλο που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου, η εφημερίδα Documento.

Στις τηλεφωνικές συνακροάσεις που αποτυπώνουν ανάγλυφα τη ρεμούλα στους κόλπους του ΚΕΕΛΠΝΟ, πρωταγωνιστεί, όπως αποκαλύπτει το Documento, ο πρώην διευθυντής του Κέντρου Θεόδωρος Παπαδημητρίου, ο οποίος εμφανίζεται να συνομιλεί με κορυφαία πολιτικά πρόσωπα και συμβούλους τους. Οι συνομιλίες που αποκαλύπτει η εφημερίδα επιβεβαιώνουν ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ υπήρξε κέντρο αφενός παράνομων προσλήψεων και αφετέρου εξυπηρέτησης πολιτικών προσώπων. Στις επίμαχες συνομιλίες μάλιστα γίνεται λόγος ακόμη και για βαλίτσες με χρήμα αλλά και για διαπλεκόπενους ανθρώπους στη Δικαιοσύνη που μπορύν να βοηθήσουν.

Τα στοιχεία που φέρνει στο φως η εφημερίδα και αποκαλύπτουν το όργιο της διαπλοκής εστάλησαν στα γραφεία του Documento μόλις λίγες ημέρες αφού ανακοινώθηκε η έκδοσή του και με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει επιτέλους η έρευνα για Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων το οποίο άλλωστε ήδη ελέγχεται από τις Αρχές όχι μόνο για παράνομες προσλήψεις, αλλά και για διακίνηση μαύρου χρήματος και για χρήση πολλών εκατομμυρίων ευρώ τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις διοχετεύθηκαν σε εικονική διαφήμιση.

Αυτό θα πει, στην κυριολεξία, «ποδαρικό με το… δεξί»…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.