Όταν τη βρήκαν ήταν ήδη νεκρή. Δείτε όμως τι κρατούσε, θα σας σηκωθεί η τρίχα [φωτο]

Δείτε τι κρατούσε η νεκρή μάνα όταν τη βρήκαν οι εργάτες.

Όταν πολλοί φτάνουν κοντά στον θάνατο, μερικές φορές φαίνεται πως αποκτούν υπερδυνάμεις.

Πιθανώς έχετε ακούσει για θύματα ατυχημάτων που μπόρεσαν να βρουν τη δύναμη για να φτάσουν μέχρι το νοσοκομείο ή ομήρους που κατάφεραν να εξουδετερώσουν μόνοι τους τους απαγωγείς τους.

Αλλά δεν υπάρχει τίποτα τόσο αξιοσημείωτο όσο η θέληση μία μητέρας να επιβιώσει όταν το παιδί της βρίσκεται σε κίνδυνο. Μία έρευνα από μία ομάδα διάσωσης στην Ασία, μετά από έναν σεισμό, παρέχει την καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό.

Η ομάδα διάσωσης έψαχνε για επιζήσαντες όταν βρήκε μία γυναίκα θαμμένη κάτω από τα ερείπια ενός σπιτιού. Ήταν κουλουριασμένη σαν να αγκάλιαζε κάτι.

Η γυναίκα είχε ήδη πεθάνει. Σκέφτηκαν να συνεχίσουν να ψάχνουν, αλλά ο αρχηγός τους ακόμα σκεφτόταν τη γυναίκα αυτή, όπως αναφέρει το crazynews. Ακολουθώντας το ένστικτό του, γύρισε και της έριξε μία καλύτερη ματιά. Έπεσε στα γόνατα, καθάρισε την τριγύρω περιοχή και έκανε μία εκπληκτική ανακάλυψη: κρατούσε μία τσάντα που μέσα είχε ένα μικρό αγόρι.

Αμέσως κλήθηκε ο γιατρός για να εξετάσει το παιδί. Αλλά δεν τελειώνει εκεί. Όταν ο άντρας κοίταξε καλύτερα την τσάντα, είδε μέσα ένα κινητό με ένα μήνυμα γραμμένο στην οθόνη. Όσοι το διάβασαν αυτό ξέσπασαν σε δάκρυα. Έγραφε: “Σε περίπτωση που επιβιώσεις, να θυμάσαι πως πάντα θα σε αγαπάω”!

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία γι’αυτό: Η μητέρα ήταν αποφασισμένη να δώσει τη ζωή της για το γιο της. Η θυσία της έχει αγγίξει τις καρδιές εκατομμυρίων και δείχνει την υπεροχή της αγάπης – που ξεπερνάει ακόμα και τον θάνατο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.