Βόμβα: Διακόπτονται όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου – Πήγαν να κάψουν τον αρχιδιαιτητή Μπίκα [φωτο]

Γιατί διακόπτονται όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τον εμπρησμό της οικίας του πρόεδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική, αφού αποφασίστηκε η επ’ αόριστον αναβολή του ελληνικού πρωταθλήματος της Super League και των μικρότερων κατηγοριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ

«Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της.

Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.

Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».

Εικόνα απόλυτης καταστροφής που δεν συλλαμβάνει ανθρώπινος νους. Όταν μάλιστα υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και εμπρησμού, το σοκ που αισθάνεσαι δεν μπορεί να περιγραφεί με απλές λέξεις.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη, απαγορεύτηκε η πρόσβαση στους δημοσιογράφους

Πλέον δεν μπορεί να πλησιάσει κανείς στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, καθώς η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή και φυσικά έχει απαγορεύσει την πρόσβαση στους δημοσιογράφους. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν στην περιοχή έχουν κατέβει από την πλευρά της παραλίας, προκειμένου να «πιάσουν» κάποια πλάνα από την κατοικία.

Πηγαίνει ο Μπίκας στην Χαλκιδική

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Γιώργος Μπίκας βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν για τη Χαλκιδική, προκειμένου να διαπιστώσει το μέγεθος της καταστροφής στο σπίτι. Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται εκεί τον περιμένουν και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε αν ο Μπίκας θα θελήσει να δηλώσει το παραμικρό για την επίθεση που δέχθηκε.

Ειδική πραγματογνώμονας στο σπίτι του Μπίκα

Λίγο μετά τις 17:15 στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα έφτασε ειδική πραγματογνώμονας, η οποία μετέβη από τη Θεσσαλονίκη, για να εξετάσει όλα τα στοιχεία.

Στο σπίτι η σύζυγος Μπίκα και ο γιος τους

Δίχως να γίνουν αντιληπτοί από τους δημοσιογράφους, στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα έφτασε μετά τις 17:30 η σύζυγος του Γιώργου Μπίκα, Βάσω και ο γιος τους Στέλιος.

Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Μπίκας

Ο Γιώργος Μπίκας λίγα λεπτά μετά τις 18:00 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο για να μεταβεί στη Χαλκιδική.

Στις 19:20 τα οχήματα της πυροσβεστικής αποχώρησαν από το σπίτι του Γιώργου Μπίκα και επιστρατεύτηκε μία μπουλντόζα για να μαζέψει τα συντρίμια.

Έφτασε σπίτι του ο Μπίκας

Λίγο πριν τις 19:30 το αμάξι που μετέφερε τον Γιώργο Μπίκα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» έφτασε στη Χαλκιδική και ο επικεφαλής της ΚΕΔ αποβιβάστηκε για να διαπιστώσει το μέγεθος της καταστροφής, αλλά κα για να συναντήσει εκεί τη σύζυγο και το παιδί που βρίσκονται από νωρίς εκεί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.