Λεφτά, όπλα, Ferrari οι Ρομά: Ποιες οι προκλητικές τους φωτογραφίες στο Facebook [φωτο]

Ποιες οι προκλητικές φωτογραφίες στο Facebook που ανέβαζαν οι ληστές Ρομά με τα κλοπιμαία, όπως λεφτά μέχρι και… Ferrari;

Η αδίστακτη μαφία των Ρομά απολάμβανε προκλητικά το μαύρο χρήμα χτίζοντας βίλες, επιδεικνύοντας πανάκριβα αυτοκίνητα και σκορπώντας 500ευρα σε δίλιτρες βότκες και σαμπάνιες στις πίστες της παραλιακής.

Βίλες-υπερπαραγωγή, νύχτες διασκέδασης με δίλιτρες βότκες και σαμπάνιες στα πρώτα τραπέζια-πίστα των μπουζουξίδικων της παραλιακής, super cars δηλωμένα σε ξένες εταιρείες και παιχνίδια με όπλα και 500ευρα συνθέτουν τον αλλόκοτο κόσμο των Ρομά.

Ένα αταίριαστο μείγμα κιτς χλιδής, τσιγγάνικης νοοτροπίας και επικίνδυνων συνηθειών με γόνους καλών οικογενειών της Αθήνας που ξεδιπλώνεται μέσα από το ξεδόντιασμα της μεγαλύτερης συμμορίας ληστών και διαρρηκτών που έδρασε τις τελευταίες δεκαετίες.

Η αλαζονεία του εύκολου πλουτισμού και η σιγουριά που τους παρείχε το διεφθαρμένο σύστημα έκανε τις φαμίλιες των Ρομά να χάσουν κάθε έλεγχο και μέτρο.

Ανέβαζαν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες με όπλα, ρολόγια και μασούρια από ευρώ, χλεύαζαν μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων τη Δικαιοσύνη, κινηματογραφούσαν και αναρτούσαν τις εικονικές δίκες στα προφίλ τους στο Facebook με ανορθόγραφα και προκλητικά σχόλια γιατί πολύ απλά πίστευαν ότι θα ήταν πάντοτε στο απυρόβλητο.

Πολλές φορές μάρτυρες της υπερβολής των Ρομά ήταν οι ίδιοι οι αστυνομικοί που μέσα από ώρες φυσικής παρακολούθησης κατέγραφαν όλες τις κινήσεις τους και τους έβλεπαν να πετούν τις στοίβες με τα δολάρια που είχαν κλέψει λίγες ώρες νωρίτερα από το χρηματοκιβώτιο εκκλησίας του Κερατσινίου.

Μέχρι και φωτογραφίες με ανυποψίαστους Ελληνες σταρ έβγαζαν και πόσταραν στο Facebook για να δείξουν ότι με το χρήμα μπορούν να κατακτήσουν την κορυφή.

Η Ασφάλεια Αμαρουσίου και Βορειοανατολικής Αττικής έστησε ένα αριστοτεχνικό κόλπο για να τους βάλει στο χέρι, το οποίο λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα όταν διεφθαρμένοι συνάδελφοί τους ειδοποίησαν τα μεγάλα αφεντικά της τσιγγάνικης μαφίας που τους τάιζαν με μαύρο χρήμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Αρχές εκτιμούσαν ότι θα έβρισκαν περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ σε μετρητά για να καταφέρουν στο τέλος να μαζέψουν μόλις 600 χιλιάδες.

Το «σύρμα» που έπεσε από τους επίορκους αστυνομικούς έδωσε την ευκαιρία στους «ντον» των Ρομά να «σκουπίσουν» το ρευστό από τις κρύπτες και να το εξαφανίσουν.

Οι πιο πολλοί συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα σε ξενοδοχεία, αφού το στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων που είχε λοκάρει ο κοριός αποκάλυψε τα κρυσφύγετά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε τι δήλωσε για τις ληστείες ο Αγγλούπας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.