Ράκος η Σπυροπούλου μετά το ξεκατίνιασμα με Κοτσοβό: “Δεν θα εμφανιστεί στην εκπομπή”

Ποια η ψυχολογία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά το πρωτοφανές περιστατικό με τον πρώην της, Γιώργο Κοτσοβό;

Η παρουσιάστρια του Alpha, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το περιστατικό της Κυριακής στο «Fantasia live», είναι σε φοβερά κακή ψυχολογία!

Δεν απαντάει στα τηλέφωνα φίλων και γνωστών, δεν βγαίνει έξω από το σπιτι, κλαίει συνέχεια και δεν θέλει να δει άνθρωπο!

Ο δημόσιος καυγάς με τον Κοτσοβό και η έκταση της δημοσιότητας κυριολεκτικά την τσάκισε, την στεναχώρησε, επίσης κι ένα ανεύθυνο δημοσίευμα που ανέφερε ότι κόβετε και η εκπομπή της στο κανάλι του Αlpha.

Όλα αυτά την έχουν καταβάλει ψυχολογικά και υπάρχουν σκέψεις για το πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση το Σάββατο το πρωί. Δηλαδή, λενε πηγές από το κανάλι στο youweekly.gr: «Όχι δεν υπήρχε ποτέ σκέψη για κόψιμο της εκπομπής.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως υπάρχει προβληματισμός πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση στην ζωντανή εκπομπή του Σαββάτου. Θα αντέξει την ψυχολογική πίεση του κόσμου;».

Μένει να δούμε τι πραγματικά θα γίνει κι αν η εκπομπή βγει τελικά το Σάββατο. Πάντως ότι κι αν γίνει δεν θα είναι ευθύνη του καναλιού. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα αποφασίσει αν είναι έτοιμη 100% να βγει στον αέρα ή όχι.

Διαβάστε πώς έγινε το ξεκατίνιασμα Σπυροπούλου-Κοτσοβού στο Fantasia Live.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.