Βρέθηκαν η 16χρονη μητέρα Χασάν Σιρίν και το 1,5 μηνών μωρό της: Πώς εξαφανίστηκαν

Πού βρέθηκε η 16χρονη μητέρα Χασάν Σιρίν και το 1,5 μηνών μωρό της Ζουχέιρ Χελέφ;

Βρέθηκε σήμερα η ανήλικη μητέρα και το μόλις 1,5 μηνών βρέφους της που εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (24.11.2016) από το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τη 16χρονη Χασάν Σιρίν (Hassan Sirin) και του Ζουχέιρ Χελέφ (Zuheir Helef) 1,5 μηνών που είναι πρόσφυγες από τη Συρία.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η Χασάν Σιρίν και το μωρό της βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Θα ακολουθήσεουν περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, στην εξαφάνιση εμπλέκεται ένας Ρομά με κόκκινο αυτοκίνητο.

Η Σιρίν Χασάν 16 χρόνων από τη Συρία και ο μόλις σαράντα πέντε ημερών γιος της Ζουχέιρ Χελέφ χάθηκαν από το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου.

Μαρτυρίες που έφτασαν στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής Φως στο Τούνελ, ανέφεραν πως ένας Ρομά που οδηγούσε ένα κόκκινο αγροτικό TOYOTA, με μια γυναίκα και δύο παιδιά, πήραν τη νεαρή μητέρα με το μωρό της, περίπου τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από το Κέντρο Φιλοξενίας και κατευθύνθηκαν προς τη Χαλκιδική.

Καταστηματάρχες της περιοχής που διαθέτουν κάμερες ασφαλείας προσφέρθηκαν να βοηθήσουν και θα δώσουν το καταγεγραμμένο υλικό για έλεγχο στις Αρχές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.