Αποκάλυψη: Ποιος ο Αφγανός που βίασε και σκότωσε 19χρονη κόρη στελέχους της Κομισιόν [φωτο]

Ποιος είναι ο Αφγανός που βίασε και σκότωσε 19χρονη κόρη στελέχους της Κομισιόν;

Συνελήφθη ένας έφηβος Αφγανός αιτών άσυλο στην Γερμανία για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας 19χρονης φοιτήτριας Ιατρικής, κόρης ανώτατου στελέχους στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο Αφγανός Χουσεΐν Κ., 17 ετών, πόσταρε τη φωτογραφία του στο Facebook 7 ημέρες πριν βιάσει σκοτώσει τη 19χρονη Μαρία Λαντενμπέργκερ, ο πατέρας της οποίας είναι ανώτατος νομικός σύμβουλος της Ευρωπαϊκή Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψή του μετά από δείγμα DNA του που βρήκε στο φουλάρι της άτυχης 19χρονης κοπέλας. Ο Αφγανός, ο οποίος φιλοξενείτο σε μία οικογένεια στο Φράιμπουργκ, θα δικαστεί το 2017.

Η 19χρονη Maria Ladenburger εργαζόταν εθελοντικά σε καταυλισμό προσφύγων και σπούδαζε ιατρική σε πανεπιστήμιο της πόλης Freiburg.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν γνώριζε τον Αφγανό δολοφόνο της. Η Maria ήταν κόρη του Dr. Clemens Ladenburger, ο οποίος είναι διακεκριμένος δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Αφγανός δράστης, αφού την ακινητοποίησε, τη βίασε και στη συνέχεια την έπνιξε. Αφού βεβαιώθηκε πως η 19χρονη είναι νεκρή, την πέταξε νεκρή στον ποταμό Ντράιζαμ.

Τώρα, διερευνάται αν ο Χουσεΐν Κ. βρίσκεται πίσω και από τη δολοφονία μιας άλλης κοπέλας, της 27χρονης Κάρολιν Γκρούμπερ, που επίσης βρέθηκε νεκρή στο ίδιο ποτάμι στις 10 Νοεμβρίου, δηλαδή έναν μήνα μετά τη δολοφονία της Μαρία Λαντενμπέργκερ.

Ο Χουσεΐν Κ. γεννήθηκε στο Γκάζνι του Αφγανιστάν και πήγε στη Γερμανία ως παράτυπος ανήλικος μετανάστης τον Νοέμβριο του 2015.

Σε πολυάριθμα ποστ που ανέβαζε στο Facebook, παρουσίαζε τον εαυτό του ως ράπερ και εμφανιζόταν να έχει τα μαλλιά προς τα πίσω με τζελ και να φορά παντελόνια για τζόκινγκ και αθλητικά παπούτσια.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε πού συνελήφθη 57χρονος Αλβανός που βίασε πέντε ανήλικα κορίτσια έξω από σχολείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.