Απίστευτη προφητεία Άγιου Παΐσιου: «Θα γίνει πόλεμος Ρωσίας – Τουρκίας όταν…»

Ποια η προφητεία του Άγιου Παΐσιου για πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας;

«Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας» έχει προβλέψει ο Άγιος Παΐσιος, του οποίου οι προφητείες μοιάζουν στην εποχή μας πιο επίκαιρες από ποτέ.

Άλλωστε, μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Ρώσου Πρέσβη προ λίγης ώρας, η κατάσταση μεταξύ των δύο χωρών μοιάζει να είναι εύθραυστη…

«Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη». Τα προφητικά λόγια του Αγίου Παϊσίου ηχούν σήμερα στα αυτιά μας σαν να τα είπε μόλις σήμερα.

«Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους» επισημαίνεται στις προφητείες του Άγιου Παΐσιου, ο οποίος υπογραμμίζει ότι «οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς. Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν. Εμείς θα είμαστε θεατές σε αυτόν τον πόλεμο. Οι Τούρκοι θα καταστραφούν.

Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτό».

Ο Άγιος Παϊσιος που κοιμήθηκε πριν από περίπου 21 χρόνια έχει αφήσει παρακαταθήκη τις προφητείες του, που αποτελούν σήμερα, για πολλούς, τις ειδήσεις του μέλλοντος.

«Δεν ήθελα τίποτα άλλο» έλεγε, «να με κρατούσε ο Θεός ακόμη λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει… Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.