Άνοιξαν τη διαθήκη του Ανδρέα Μπάρκουλη: Σε ποιον αφήνει την περιουσία του. Ο άγνωστος γιος και ο σκληρός όρος

Πού άφησε την περιουσία του ο Ανδρέας Μπάρκουλης;

Ανοίχτηκε ανήμερα του Αγίου Νικολάου, ημέρα της ονομαστικής εορτής του γιου του, η διαθήκη του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Μοναδικοί κληρονόμοι ορίστηκαν ο 14χρονος γιος του Νικόλας και η σύζυγός του Μαίρη. Μετά την ανακοίνωση του περιεχομένου της διαθήκης, η κόρη του ηθοποιού από τον πρώτο γάμο του, η Βίκυ, σεβόμενη την επιθυμία του πατέρα της, ανακοίνωσε ότι δεν θα την προσβάλει, σε αντίθεση με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών “Διόνυσος”, η οποία δεν τη δέχεται όπως αποκαλύπτει η Μαίρη Μπάρκουλη.

Όπως αναφέρει η Espresso, επικαλούμενη τη σύζυγο του ηθοποιού: “Η ύπαρξη διαθήκης δεν ήταν γνωστή σε κανέναν άλλον και γράφτηκε σχεδόν πριν από δεκατρία χρόνια, λίγον πριν από τη βάφτιση του Νικόλα.

Γνώριζα από τον ίδιο πως θα άφηνε το 50% των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων του (και όλα τα υπόλοιπα) στο Νικόλα και το 50% σ’ εμένα με τον όρο: να μην ξαναπαντρευτώ ποτέ. Αυτός ο όρος τελικά δεν υπήρχε στη διαθήκη που ανοίχτηκε. Ήταν μάλλον ένα αστείο του συζύγου μου. Επιθυμούσε να εξασφαλίσει το Νίκο, καθώς αυτό που τον προβλημάτιζε ήταν πώς θα άφηνε πίσω του ένα ανήλικο παιδί και μάλιστα σε χέρια μανιακών που θέλουν να το κατασπαράξουν”.

Σε ό,τι αφορά στον άγνωστο μέχρι πρότινος γιο του Μπάρκουλη, Ντιρλάντ, δεν αναφέρεται πουθενά στη διαθήκη.

Μοναδικό εμπόδιο στην εκτέλεση της διαθήκης και της είσπραξης των χρημάτων είναι ο “Διόνυσος”, όπως αναφέρει η Μαίρη Μπάρκουλη. Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών, που διαφωνεί με τις επιθυμίες του ηθοποιού.

Διαβάστε τι προβλέπει η διαθήκη του Ανδρέα Μπάρκουλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.