Βασιλική Παραστατίδου: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τη 42χρονη λογίστρια στα Everest

Ποιο το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τη 42χρονη νεκρή από την έκρηξη στην Πλατεία Βικτωρίας, Βασιλική Παραστατίδου;

Πήγε νωρίς στο κατάστημα για να έχει χρόνο να προετοιμάσει πάρτι έκπληξη για την κόρη της Τραγικό ήταν το παιχνίδι της μοίρας για τη 42χρονη λογίστρια, Βασιλική Παραστατίδου που έχασε τη ζωή της στο υπόγειο του ταχυφαγείου στη πλατεία Βικτωρίας.

Η Βάσιλική Παραστατίδου δεν πήγαινε συχνά στο κατάστημα. Κρατούσε τα βιβλία της επιχείρησης και είχε πάει σήμερα προκειμένου να τα κλείσει.

Όπως λένε οι συνάδελφοι της Βασιλικής Παραστατίδου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, πήγε νωρίς προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της και να προετοιμάσει ένα πάρτι έκπληξη για τη 12χρονη κόρη της που έχει σήμερα τα γενέθλια της.

Μια στιγμή, ωστόσο, ήταν αρκετή. Δεν μπόρεσε να βγει από το φλεγόμενο κατάστημα. Έσβησε μέσα στο μικρό της γραφείο το οποίο ισοπεδώθηκε από την ισχυρή έκρηξη.

Την ίδια ώρα, συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων για την κατάσταση του βαριά τραυματισμένου ψυκτικού. «Τον είδαμε να βγαίνει από το υπόγειο με σχεδόν καμένο το πρόσωπο του, το οποίο είχε ανοίξει και ήταν γεμάτο ουλές», αναφέρουν.

Ο ψυκτικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» με τους γιατρούς να τον υποβάλλουν σε διαδοχικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί και εσωτερικά εγκαύματα και αν έχει εισπνεύσει επικίνδυνα αέρια.

Διαβάστε πόσοι τραυματίες από την έκρηξη στην Πλατεία Βικτωρίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.