Σατανική Δήμητρα Βούλγαρη για δολοφονία καπετάνιου: Σε ποιον έκανε μήνυση, γιατί ούρλιαζε στη δίκη

Σε ποιον έκανε μήνυση η σατανική Δήμητρα Βούλγαρη στο δικαστήριο για την υπόθεση δολοφονίας του συζύγου της;

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν για ακόμα μία φορά στη δίκη για τη δολοφονία του 42χρονου ναυτικού Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας, με κατηγορούμενη τη σύζυγό του Δήμητρα Βούλγαρη, που υπέβαλε μήνυση για ψευδορκία εναντίον του αστυνομικού που κατέθεσε ως μάρτυρας.

Η δίκη συνεχίστηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης, έπειτα από δύο εβδομάδες διακοπής.

Ο αξιωματικός της Ασφάλειας Ναυπλίου, που φέρεται ότι ήταν παρών στην ομολογία της Δήμητρας Βούλγαρη στις 23 Ιουλίου του 2015, κατέθεσε πως η 39χρονη προσήχθη για να δώσει διευκρινίσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο άνδρας της.

Κατά τη διάρκεια της προφορικής εξέτασής της, την άκουσε να λέει ότι προτίθεται να πει την αλήθεια.

Ο αστυνομικός ανέφερε ότι αργά το βράδυ η κατηγορουμένη τού περιέγραψε πώς έγινε η δολοφονία στο σπίτι του καλύτερου φίλου του θύματος.

Οπως υποστηρίζει ότι του είπε η κατηγορουμένη Δήμητρα Βούλγαρη, το μεσημέρι της 8ης Δεκεμβρίου 2014 πήγε στο σπίτι του φίλου του ναυτικού για να βρει τον άνδρα της.

Το θύμα -είπε- καθόταν θυμωμένο στην είσοδο, αλλά σηκώθηκε, πήγε στο πίσω μέρος της αυλής και γύρισε κρατώντας ένα όπλο με το οποίο τη σημάδεψε.

Εκείνη του το πήρε, το έβαλε στο κεφάλι της και του είπε: «Αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ, θα το κάνω εγώ»! Κατόπιν, το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Η Δήμητρα Βούλγαρη αντέδρασε φωνάζοντας πως όλα αυτά είναι «ψέματα, αρλούμπες και μυθεύματα» και ότι ο μάρτυρας «πολύ ωραία λέει το ποίημά του».

Διαβάστε τι έδειξε η νεκροψία της αδικοχαμένης Γεωργίας Φιλοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.