Απίστευτες εξελίξεις με χήρα Δήμητρα Βούλγαρη: “Θα σας πω ποιος τον σκότωσε σε…”. Ποιο το τρίτο πρόσωπο

Ποιος σκότωσε τον Λάμπρου τελικά σύμφωνα με τη σατανική χήρα, Δήμητρα Λάμπρου;

Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας στη δίκη για τη δολοφονία του ναυτικού Θανάση Λάμπρου από τη χήρα τον Δεκέμβριο του 2014 στην Κοιλάδα Αργολίδας, ζητώντας να κριθεί ένοχη η κατηγορούμενη Δήμητρα Βούλγαρη.

Στο όπλο του εγκλήματος βρέθηκε γενετικό υλικό τόσο της σατανικής χήρας όσο και του θύματος, και ο εισαγγελέας ανέφερε ότι η 39χρονη Δήμητρα Βούλγαρη έδωσε τη χαριστική βολή στον άτυχο 42χρονο Λάμπρου, επισημαίνοντας την πιθανότητα να εμπλέκεται στη δολοφονία και τρίτο πρόσωπο.

Στην αγόρευσή του ο εισαγγελικός λειτουργός τόνισε ότι η ακροαματική διαδικασία δεν ξεκαθάρισε κάποια σκοτεινά σημεία και σημείωσε: «Η συμμετοχή άλλου προσώπου στη δολοφονία δεν δύναται να αποκλειστεί».

Επίσης, ζήτησε να γίνει τροποποίηση του κατηγορητηρίου, ώστε να αποδοθούν σωστά τα πραγματικά περιστατικά σε σχέση με το παραπεμπτικό βούλευμα για την κατηγορουμένη αναφορικά με τις συνθήκες δολοφονίας του Θανάση Λάμπρου από τη χήρα, Δήμητρα Λάμπρου.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, δεν πυροβόλησε δύο φορές, όπως αναφερόταν στο βούλευμα, αλλά προηγήθηκε πάλη με τον άτυχο άνδρα Λάμπρου, οπότε έπεσε ο πρώτος πυροβολισμός. Ακολούθησε ο δεύτερος, που ήταν ο θανατηφόρος.

Ο εισαγγελέας στην πρότασή του είπε ότι ο 42χρονος Λάμπρου, είχε το όπλο, καθώς περίμενε τη γυναίκα του Δήμητρα Βούλγαρη έχοντας υπόνοιες ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Όταν εκείνη πήγε στο σπίτι φιλικού τους προσώπου, ανάμεσά τους ξέσπασε καβγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου η 39χρονη Βούλγαρη πήρε το όπλο και πάνω στη συμπλοκή εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας τον ναυτικό Λάμπρου.

Τότε, αν η Βούλγαρη δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, θα μπορούσε να καλέσει βοήθεια, αλλά -αντίθετα- έδωσε τη χαριστική βολή στον κρόταφο.

Ο εισαγγελέας περιέγραψε πώς η κατηγορούμενη Δήμητρα Βούλγαρη επιχείρησε μετά τη δολοφονία να δημιουργήσει άλλοθι, αφού ζήτησε από δύο πρόσωπα του περιβάλλοντός της να πουν ψέματα.

Από την πλευρά της, η χήρα αποχώρησε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης δίχως να απολογηθεί, ακολουθώντας τη συμβουλή των -παραιτηθέντων- συνηγόρων της Σπύρου και Βασίλη Ρομποτή.

Η Δήμητρα Βούλγαρη εκτόξευσε συγκλονιστικά υπονοούμενα προτού φύγει, λέγοντας ότι οι δολοφόνοι του άνδρα της κυκλοφορούν ελεύθεροι:

«Είμαι αθώα, το φωνάζω 17 μήνες. Οι δολοφόνοι έχουν περάσει από εδώ και είναι ελεύθεροι. Εχω τη συνείδησή μου καθαρή, στάθηκα στον άνδρα μου.

Εκανα δύο δουλειές, γιατί είχε κατάθλιψη από το 2005. Λένε ότι δεν είχαμε σ@ξουαλικές επαφές. Ξέρει κανείς τι κάναμε; Ηταν μπροστά; Ηταν ο πρώτος και τελευταίος άνδρας της ζωής μου».

Η πρόεδρος, απευθυνόμενη προς το μέρος του ενός εκ των δικηγόρων, ρώτησε: «Μα, δεν θα ασκήσει το δικαίωμά της να απολογηθεί;» Εκείνος απάντησε: «Επρόκειτο στην απολογία της να κατονομάσει τον δράστη και τώρα δεν θα μάθετε τίποτα».

Διαβάστε ποιοι έφαγαν μωράκι επειδή η 26χρονη μητέρα το άφησε μόνο του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.