Πόλεμος στον τάφο του εφοπλιστή Φράγκου: Η άγνωστη κόρη και η κληρονομιά

Ποια η άγνωστη κόρη του εφοπλιστή Φράγκου που φέρνει πόλεμο για την κληρονομιά;

Τα τρία παιδιά από τον γάμο του ευπατρίδη εφοπλιστή, Νίκου Φράγκου, στέκονται απέναντι στην κόρη που απέκτησε με την τελευταία σύντροφο της ζωής του και η διαμάχη οδεύει προς τα δικαστήρια.

Την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι – όπως διαβάζουμε στο Κυριακάτικο Πρώτο θέμα – στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κεφαλάρι, η ατμόσφαιρα στο τελευταίο αντίο για τον καπετάν Νικόλα Φράγκο ήταν βαριά.

Και έγινε ακόμα βαρύτερη, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, με την εμφάνιση δύο γυναικών, της δικηγόρου Ολυμπίας Κεχριμπάρη, τελευταίας συντρόφου του ευπατρίδη εφοπλιστή και της κόρης που απέκτησε μαζί του, η οποία έχει το όνομα Κατερίνα Φράγκου.

Η Κατερίνα Φράγκου θεωρεί ότι προσπάθησε πολύ να αποκτήσει αγαστές σχέσεις με τα ετεροθαλή αδέρφια της, κάτι όμως που δεν συνέβη ποτέ.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο της διαμάχης που ταλανίζει τη ναυτιλιακή δυναστεία, η Κατερίνα Φράγκου και η μητέρα της ζήτησαν επανειλημμένως τα τελευταία δύο χρόνια να συναντήσουν τον κατάκοιτο εφοπλιστή, χωρίς όμως να λάβουν ποτέ απάντηση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.