Εξελίξεις για δολοφονία επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβού: Ποιος άνθρωπος κλειδί τον μαχαίρωσε στο…

Ποιος ο άνθρωπος μυστήριο που δολοφόνησε τον επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβό;

Στυγερή δολοφονία στον Αλμυρό του Βόλου, με τον επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβό να εντοπίζεται νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σκότωσαν τον γνωστό επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβό, μεταλλικών κατασκευών στον Αλμυρό, ηλικίας περίπου 65 ετών ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο της ληστείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αριστείδης Κολοβός, βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του στον Αλμυρό, νωρίς σήμερα το πρωί, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Διατηρούσε επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών στο δρόμο που οδηγεί στην παραλία του Αλμυρού. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ενώ στο σημείο μεταβαίνουν η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή κι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Το άψυχο σώμα του επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβού, βρήκε ο ίδιος του ο γιος, ο οποίος ανήσυχος γιατί δεν βρήκε στην εργασία του τον πατέρα του, τον έψαξε στο σπίτι του και ακολούθως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Έκτοτε σήμανε συναγερμός στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, με τον θάνατο του άτυχου 65χρονου επιχειρηματία να διαπιστώνει και τυπικά γιατρός του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, ο οποίος προσήλθε στο σημείο.

Ωστόσο, συνελήφθη σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, o δράστης της δολοφονίας του 64χρονου επιχειρηματία, Αριστείδη Κολοβού, από τον Αλμυρό, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, μέσα σε λίμνη αίματος, σήμερα τα ξημερώματα, μέσα στο διαμέρισμά του, στο κέντρο της πόλης.

Αν και ακόμη, δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς των Αστυνομικών Αρχών, οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για άτομο που παλιότερα, εργαζόταν στην επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών που διατηρούσε ο άτυχος άντρας, στο δρόμο προς την παραλία του Αλμυρού.

Σύμφωνα δε, με τις ίδιες πληροφορίες, ο συλληφθείς έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του.

Τον άτυχο άντρα, επιχειρηματία Αριστείδη Κολοβό, βρήκε νεκρό, το πρωί, ο γιος του, ο οποίος ανησύχησε γιατί δεν πήγε στην επιχείρηση και έσπευσε στο σπίτι του, όπου τον βρήκε νεκρό.

Διαβάστε ποια η απόφαση ανακριτή για γιο Γερολυμάτου, για εμπλοκή σε εκβιασμούς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.