Συγκλονίζει ο σύντροφος του George Michael, Fadi Fawaz: Πώς τον βρήκε νεκρό [φωτο]

Ο 43χρονος κομμωτής Fadi Fawaz που ήταν ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ ήταν ο πρώτος που τον είδε νεκρό, στο σπίτι του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με μια ανάρτησή του στο twitter.

Με ένα tweet ο σύντροφος του George Michael, Fadi Fawaz, αποκάλυψε τη στιγμή που τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε πάει να τον ξυπνήσει το πρωί των Χριστουγέννων προκειμένου να ετοιμάσουν το γιορτινό τραπέζι, όμως, τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι.

«Αυτά τα Χριστούγεννα δε θα τα ξεχάσω ποτέ, να βρίσκεις το σύντροφο σου γαλήνια νεκρό στο κρεβάτι … Δε θα σταματήσεις ποτέ να μου λείπεις», έγραψε ο Fadi Fawaz στον λογαριασμό του στο Twitter.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον Fawaz, που υπήρξε ο τελευταίος σύντροφος του George Michael, ο τραγουδιστής είχε δώσει εκατομμύρια λίρες σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς για την καταπολέμηση του καρκίνου και του AIDS, όμως, κρατούσε κρυφή απ’ την ΜΜΕ την φιλανθρωπική του δράση.

Παράλληλα, ο George Michael είχε εργαστεί σε καταφύγιο αστέγων.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντς ο κομμωτής από το Λονδίνο είχε σχέση με τον τραγουδιστή από το 2012, όταν ο τραγουδιστής χώρισε από τον Κένι Γκος, Τεξανός επιχειρηματίας έργων τέχνης.

Δειτε φωτογραφία του George Michael με τον Fadi Fawaz:

Σύμφωνα όμως με την Sun και την Daily Μail, ο τραγουδιστής είχε επανασύνδεση με τον Κένι Γκος δύο μόλις εβδομάδες πριν πεθάνει.

Διαβάστε ποια η πραγματική αιτία θανάτου του George Michael.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.