Θρήνος για 35χρονο Σωτήρη στα Ιωάννινα: Σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει τη γυναίκα του από… “Πονάω, πεθαίνω”

Ποιο το τραγικό δυστύχημα στα Ιωάννινα με πρωταγωνιστή τον 35χρονο Σωτήρη;

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων με το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 35χρονο Σωτήρη Μανούση, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του, την ώρα που είχε πάει να βοηθήσει τη σύζυγό του, μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό της.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύζυγος του άτυχου 35χρονου Σωτήρη εξετράπη της πορείας του στο 10χλμ της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας. Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο σώα και αβλαβής και κάλεσε τον σύζυγό της για να τη βοηθήσει.

Εκείνος έσπευσε στο σημείο όμως την ώρα που προσπαθούσε να επαναφέρει το αυτοκίνητο, όντας πεζός, ΙΧ φορτηγάκι εξετράπη της πορείας του και τον παρέσυρε, σκοτώνοντάς τον.

Ο 35χρονος Σωτήρης Μανούσης άφησε ορφανό ένα μικρό κοριτσάκι και ήταν πολύ αγαπητός στην περιοχή, αφού στο παρελθόν είχε κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Ζίτσας, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.

Η σύζυγος του άτυχου 35χρονου Σωτήρη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τις τελευταίες στιγμές του αγαπημένου της, όταν ο τελευταίος χτυπήθηκε από όχημα και έπεσε στο γκρεμό.

«Στην αρχή όταν έπεσε στο γκρεμό ο άντρας μου, επειδή…μίλαγε, νομίζαμε ότι θα γίνει καλά, αλλά τελικά ξεψύχησε στο γκρεμό», είπε και πρόσθεσε «Μας είπε “πεθαίνω, πονάω”, χαμογέλαγε, έκανε χιούμορ. Χτύπησε πάρα πολύ στο θώρακα, στα ζωτικά του όργανα».

Η σύζυγος του 35χρονου Σωτήρη Μανούση είπε πως όλοι στην περιοχή γνωρίζουν ότι ο συγκεκριμένος δρόμος πιάνει πάγο. «Έχουν φύγει χιλιάδες αυτοκίνητα και δεν έχουν ρίξει αλάτι σε εκείνο το σημείο.

Τις προηγούμενες χρονιές είχαν ρίξει, φέτος όχι… Και το περιμέναμε, το φοβόμασταν…», είπε στην συνέχεια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του Δήμου.

Η ίδια ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν πρόκειται να οδηγήσει στην δικαιοσύνη τον άνθρωπο που έπεσε με το αμάξι πάνω στον σύζυγο της, καθώς όπως είπε «το παιδί που γλίστρησε δεν φταίει σε τίποτα».

Η σύζυγος του Σωτήρη Μανούση περιγράφοντας την προσωπικότητα του αγαπημένου της είπε πως το θύμα ήταν «οικοδόμος, αγωνιστής, κομουνιστής, μαχητικός, αποφασιστικός».

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο 5 χρόνια, ενώ συνολικά ήταν μαζί επτά έτη .

Τραγική ειρωνεία η τραγωδία έγινε δέκα λεπτά πριν η γυναίκα του Σωτήρη Μανούση φτάσει στο σπίτι της….

Διαβάστε γιατί μπήκε στο χειρουργείο η Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.