Η κίνηση του Ιβάν Σαββίδη που εξαγρίωσε τη Θεσσαλονίκη

Τι έκανε και τρέλανε κόσμο στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης;

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην πόλη μετά από πρωτοβουλία που πήρε ο ιδιοκτήτης των Ασπρόμαυρων, Ιβάν Σαββίδης.

“Βράζει” η Θεσσαλονίκη μετά την απόκτηση του νεαρού Λάμπρου από τον ΠΑΟΚ. Από τη μία υπάρχουν, αρκετοί φίλοι του Δικεφάλου που είδαν με κακό μάτι αυτή τη μετακίνηση από την ομάδα του Ηρακλή, ενώ από την άλλη, οι οπαδοί του Γηραιού εξέφρασαν επίσημα θέση, καταγγέλλοντας ξεκάθαρα ότι κουμάντο στην ομάδα τους κάνει ο Ιβάν Σαββίδης.

Τι ισχύει, όμως, πραγματικά και ποια ήταν η πρόθεση του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου με την απόκτηση του νεαρού άσου από την ομάδα του Γηραιού;

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει αυτό που κατήγγειλε η αυτόνομη θύρα 10. Και κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει.

Ωστόσο, από την άλλη, είναι γεγονός ότι οι 300.000 ευρώ που έδωσε ο ΠΑΟΚ για το νεαρό άσο αποτέλεσαν πολύ σημαντική ανάσα για τον Ηρακλή, χωρίς, βέβαια, να του έλυσαν όλα τα προβλήματα, αφού οι προσφυγές έπεσαν έτσι κι αλλιώς βροχή τη χθεσινή ημέρα.

Η ουσία είναι, δηλαδή, ότι με αυτή την αγορά ο Ιβάν Σαββίδης, “έσωσε”, θέλοντας και μη, τον Ηρακλή, μία ομάδα της πόλης που δραστηροποιείται έντονα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, από πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις, αποκτώντας παράλληλα έναν ομολογουμένως εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη.

Παράλληλα, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι οι δύο ομάδες έχουν αναπτύξει “καλές σχέσεις” και μέχρις εκεί. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι είχε γίνει συνάντηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους πριν από καιρό για να συζητηθεί το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να παραχωρήσει στον Ηρακλή κάποιους δανεικούς παίκτες.

Άσχετα αν κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και παρόλο που το ενδεχόμενο αυτό έπεσε ξανά στο τραπέζι κατά τη διάρκεια του deal για τον Λάμπρου. Δεν υπάρχει, βλέπετε, παίκτης του ΠΑΟΚ που να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο Γηραιό των χιλίων προβλημάτων ακόμα κι ως δανεικός…

Όπως και να έχει, και ό,τι να πιστεύει ο καθένας, αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτή τη στιγμή οι οπαδοί του Ηρακλή έχουν σηκωθεί στο πόδι με τις τελευταίες εξελίξεις. Μάλιστα, όπως προαναγγέλλουν, ετοιμάζουν κοινοποιήσεις και το γεγονός ότι κατονομάζουν ως υπεύθυνο τον Ιβάν Σαββίδη μπορεί να προκαλέσει κι άλλες αντιδράσεις ακόμα και από οπαδούς του ΠΑΟΚ αυτή τη φορά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.