Απίστευτο: Γιατί η κόρη του Πέτρου Φυσσούν άλλαξε το όνομά της. Η έξωση και ο τραγικός πρόωρος θάνατος [φωτο]

Ποιος ο λόγος που η κόρη του Πέτρου Φυσσούν άλλαξε το όνομά της;

Η είδηση του θανάτου του Πέτρου Φυσσούν προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και το ταλέντο του.

Ο Πέτρος Φυσσούν έχασε τη γυναίκα του, Τέτα Χατζηχρήστου, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο και για πολλούς αυτό το γεγονός ήταν η αρχή του τέλους για τον ηθοποιό.

Η Τέτα Χατζηχρήστου ήταν κόρη του Κώστα Χατζηχρήστου και της Μαίρης Νικολαϊδου. Ο Κώστας Χατζηχρήστος αρχικά ήταν διαστακτικός για το ειδύλλιο της κόρης του, Τέτας με τον Πέτρο Φυσσούν, λόγω της διαφοράς της ηλικίας τους.

Ο Πέτρος Φυσσούν ήταν κατά είκοσι χρόνια μεγαλύτερος από την Τέτα. Μαζί απέκτησαν μία κόρη την Άνια, που από το 2004 έχει ακολουθήσει τον δρόμο του μοναχισμού παίρνοντας το όνομα Πορφυρία.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο Πέτρος Φυσσούν πριν από τον γάμο του με την Τέτα Χατζηχρήστου, είχε παντρευτεί τη Σουηδή ηθοποιό Μοντ Χόνσον. Ο πρώτος γάμος του όμως δεν είχε διάρκεια και έληξε άδοξα.

Μπορεί αρχικά να είχε αποφασίσει να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα της, συμμετέχοντας σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις και αποσπώντας καλές κριτικές από όλους, όμως ακολούθησε το δρόμο του Θεού.

Η κόρη του Πέτρου Φυσσούν, Άννια – καρπός του έρωτά του με τη σύζυγό του Τέτα – ξάφνιασε τους πάντες με την απόφαση της να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να προσχωρήσει στον μοναστικό βίο.

Η απόφασή της αυτή να κάνει στροφή 360 μοίρες, αλλάζοντας το όνομά της σε μοναχή Πορφυρία, βρήκε μάλλον απροετοίμαστους τους γονείς της, πριν από 12 χρόνια.

Η είδηση ότι η κόρη του ηθοποιού Πέτρου Φυσσούν και εγγονή του κωμικού Κώστα Χατζηχρήστου απαρνήθηκε τα πάντα για το μοναχισμό απασχόλησε τα ΜΜΕ για αρκετό διάστημα.

Δεν υπήρξαν πολλές φορές που η μοναχή Πορφυρία βγήκε από το μοναστήρι το οποίο ήταν το ησυχαστήριο της. Παλαιότερα, όταν είχε ενημερωθεί ότι ο πατέρας της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας, έσπευσε κοντά σε εκείνον για να τον φροντίσει.

Ο Πέτρος Φυσσούν και η σύζυγός του είχαν τα τελευταία χρόνια μεγάλα οικονομικά προβλήματα και σύμφωνα με δημοσιεύματα το 2013 η σπιτονοικοκυρά τους τους είχε κάνει έξωση γιατί δεν είχαν δυνατότητα να πληρώσουν τα ενοίκια.

Τότε είχε βοηθήσει η εκκλησία και μετά το Γολγοθά τους είχε βρεθεί σπίτι για να μείνουν. Τότε είχε κλονιστεί η υγεία του ηθοποιού και είχε καταρρεύσει μπροστά στα μάτια της συζύγου του Τέτας.

Μεταφέρθηκε στο Σωτηρία όπου και νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες.

Δυο χρόνια μετά τον Ιούνιο του 2015, ο Πέτρος Φυσσού χάνει τη σύζυγό του Τέτα Χατζηχρήστου και ο πόνος γι΄αυτόν, είναι μεγάλος. Η απώλειά της, κλονίζει την υγεία του ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε από τι πέθανε ο Πέτρος Φυσσούν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.