Φρίκη στη Λάρισα: Κοριτσάκι έγραψε σε έκθεση του σχολείου πώς την βίασε ο… Κάγκελο η δασκάλα

Τι έγραψε ένα ανήλικο κορίτσι στην Λάρισα σε έκθεση του σχολείου; Ποιος την βίασε και το εξομολογήθηκε μέσω της έκθεσης;

Ιδιαίτερη αίσθηση κάνει μια υπόθεση βιασμού ανήλικου κοριτσιού στη Λάρισα, η οποία έχει πάρει ήδη το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η υπόθεση έχει εκκίνηση πέντε χρόνια πίσω στην Λάρισα, στο 2011, όταν το ένα ζευγάρι το οποίο έχει δύο κόρες, εργάζονταν στην επιχείρηση που είχε ο κουμπάρος τους, ο οποίος ήταν ο νονός του ενός κοριτσιού.

Ο νονός κατήγγειλε ωστόσο πως το επίμαχο διάστημα διαπιστώθηκε πως η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού και κουμπάρα του, είχε κλέψει την επιχείρηση αλλά ο ίδιος φρόντισε να την απομακρύνει διακριτικά από την εργασία, χωρίς να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη και λόγω της συγγένειάς του με την οικογένεια.

Οπως φαίνεται αυτή ήταν η ενέργεια που έφερε στην κόντρα και τις δύο οικογένειες.

Τρία χρόνια αργότερα το ανήλικο κορίτσι σε μία έκθεση ιδεών στο σχολείο της, έγραψε πως είχε βιαστεί από το νονό της ενώ όταν ο δάσκαλος διάβασε την έκθεση εξεπλάγη από το περιεχόμενό της και αμέσως ενημέρωσε τον εισαγγελέα, ενώ αυτός με την σειρά του διέταξε προανάκριση.

Ο νονός απάντησε με μηνύσεις και αγωγές ύψους 500.000 ευρώ, για συκοφαντική δυσφήμιση, εκβιασμό και απόπειρα απάτης.

Οσον αφορά την δικαστική οδό, έχει περατωθεί η κύρια ανάκριση και ο νονός κρίθηκε μη προφυλακιστέος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του νονού τονίζει πως σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη- βόμβα από μαρτυρία προσώπου που έχει ρόλο-κλειδί και θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση.

Διαβάστε ποια η αντικαταστάτρια της Σπυροπούλου στο “Σπίτι μου Σπιτάκι μου”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.