Χαμός με Πάολα-Στην υγειά μας: Πολεμική αεροπορία, δάκρυα, γονάτισε η τηλεθέαση [video]

Με ποικίλα αλλά και δηκτικά σχόλια ιδιαίτερα στο διαδίκτυο συνοδεύτηκε η εμφάνιση της Πάολας στην εκπομπής«Στην Υγειά μας ρε παιδιά» παραμονή Χριστουγέννων.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου οργάνωσε ένα ρεβεγιόν με την Πάολα στο επίκεντρο, έτσι όπως δεν έχει ξαναεμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση.

Η Πάολα εμφανίστηκε μάλιστα με 40 μουσικούς της μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας να συμπράττουν μαζί της στο «Θεός αν είναι».

Σε ένα πολυσυλλεκτικό ρεβεγιόν με υπέροχα τραγούδια προσκάλεσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος την παραμονή των Χριστουγέννωντους τηλεθεατές. Η Πάολα βρέθηκε στο επίκεντρο, συνυπάρχοντας καλλιτεχνικά με τον μοναδικό Γιώργο Κατσαρό, με την Πίτσα Παπαδοπούλου, αλλά και με τον Θανάση Βασιλόπουλο.

Οι τηλεθεατές ύψωσαν τα ποτήρια τους και είπαν στην «Στην υγειά μας ρε παιδιά» υποδεχόμενοι θερμά την εορταστική εκπομπή.

Η Πάολα δεν έκρυψε τη συγκίνηση της όταν η Πίτσα Παπαδοπούλου ερμήνευσε στην εκπομπή το τραγούδι «Θυσιάστηκα». Η τραγουδίστρια βούρκωσε παρακολουθώντας τη μαγεμένη:

Τα νούμερα τηλεθέασης ανέδειξαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο πρώτο στην προτίμηση του κοινού. Δείτε τι κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen.

Συγκεκριμένα ο Alpha «χτύπησε» σε τέταρτο ακόμα και 40,9% συγκεντρώνοντας στο γενικό σύνολο 35%. Το κοινό 15 – 44 έδωσε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα ένα 24,5%.

Η Πάολα εμφανίστηκε να συνυπάρχει καλλιτεχνικά με τον Γιώργο Κατσαρό που τη συνοδευε με το σαξόφωνό του, με την Πίτσα Παπαδοπούλου σε ένα ντουέτο και όχι μόνο δύο λαϊκών φωνών, αλλά και με τον Θανάση Βασιλόπουλο και τον ήχο του κλαρίνου του.

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και δώδεκα μαθητές του, σολίστ του μπουζουκιού, ερμήνευσαν λαϊκές επιτυχίες και ο Χρήστος Δάντης με πιο ροκ διάθεση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με την Πάολα στο Στην υγειά μας:

https://www.youtube.com/watch?v=BQgdV2bNCdY

https://www.youtube.com/watch?v=jDseG8_XsJM

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.