Σοκάρει πασίγνωστος ηθοποιός: “Ο παππούς μου βίαζε εμένα και τον πατέρα μου. Ήταν γ@μ@μενος βιαστής” [φωτο]

Ποιος γνωστός ηθοποιός σοκάρει λέγοντας ότι ο παππούς του βίαζε τον ίδιο και τον πατέρα του;

Για τα όσα αρρωστημένα έχει ζήσει κατά την παιδική του ηλικία από τον παππού του που βίαζε τον ίδιο και τον πατέρα του, μίλησε σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, ο Τιμ Ροθ.

Ο ηθοποιός, Τιμ Ροθ, ο οποίος βραβεύτηκε για την ερμηνεία του σε ταινίες όπως Reservoir Dogs και Pulp Fiction, αποκάλυψε ότι ο ίδιος και ο πατέρας του βιάστηκαν από τον παππού του.

Ο Τιμ Ροθ παλαιότερα είχε εξομολογηθεί την κακοποίηση που είχε υποστεί, αλλά δεν είχε αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη, ούτε είχε αναφερθεί ότι υπήρξε θύμα και ο ίδιος του ο πατέρας.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μιλώντας στον δημοσιογράφο της Guardian, Rosy Carroll με αφορμή της νέα του τηλεοπτική σειρά Rillington Place, ο 55χρονος ηθοποιός Τιμ Ροθ είπε ότι ο πατέρας του, ο δημοσιογράφος Ernie Smith, αποχώρησε από το κομουνιστικό κόμμα της Βρετανίας τη δεκαετία του ’70, εν μέρει εξαιτίας της αποστροφής του στα σ@ξουαλικά σκάνδαλα.

“Ήταν ένα παιδί που είχε κακοποιηθεί”, τόνισε ο Τιμ Ροθ “πέρασε απαίσια παιδική ηλικία και έπαιρνε αυτά τα θέματα σοβαρά”, είπε και ξεκαθάρισε πως δεν κακοποιήθηκε από τον πατέρα του- όπως στην ταινία “The War Zone που σκηνοθέτησε, και που αφορά σε έναν πατέρα που κακοποιεί την κόρη του-, αλλά και οι δυο βιάστηκαν από τον παππού του.

“Κακοποιήθηκε. Και εγώ κακοποιήθηκα. Αλλά δεν κακοποιήθηκα από εκείνον. Κακοποιήθηκα από τον άντρα που κακοποίησε και τον πατέρα μου… Ήταν ο πατέρας του. Ήταν ένας γ@…ος βιαστής.

Αλλά κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει. Κανείς δεν ήξερε τι να κάνει. Γι αυτό ακριβώς έκανα το The War Zone”.

Διαβάστε πού συνελήφθη 57χρονος Αλβανός που βίασε πέντε ανήλικα κορίτσια έξω από σχολείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.