Ραγδαίες εξελίξεις για δολοφονία Ρώσου Πρέσβη: Τι έδειξε η νεκροψία, πόσες σφαίρες δέχτηκε

Ποια τα αποτελέσματα της νεκροψίας του Ρώσου Πρέσβη που δολοφονήθηκε στην Άγκυρα;

Έντεκα φορές πυροβόλησε ο δράστης προς τον Ρώσο πρέσβη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας και τον δολοφόνησε.

Από τις έντεκα φορές οι εννέα ήταν εύστοχες, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Η αστυνομία που παρακολουθούσε τις κάμερες ασφαλείας είδε τον δράστη να ρίχνει 11 σφαίρες εναντίον του Ρώσου πρέσβη.

Επίσης το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης είναι προδιαγραφών του ΝΑΤΟ μάρκας Canik διαμετρήματος 9 επί 19.
Ο δράστης Μεβλούτ Μερτ Αλτινμπάς επί 2,5 χρόνια ήταν διευθυντής τμήματος της αστυνομικής αμεσης δράσης ασφαλείας στην Άγκυρα.

Ο Ρώσος Andrey Kasrlov από την αρχή της καριέρας του μέχρι το άδοξο τέλος, υπηρετούσε σε δύσκολες, διπλωματικά, θέσεις.

Ορίστηκε πρέσβης στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2013 πριν η ζωή του τερματιστεί με βίαιο τρόπο από τα πυρά του 22χρονου Mevlüt Mert Altıntaş.

Ο Karlov Andrey Gennadyevich, όπως ήταν το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στη Μόσχα το 1954 και φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας και στη Διπλωματική Ακαδημία.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως διπλωμάτης, στο υπουργείο Εξωτερικών της ΕΣΣΔ, το 1976. Η πρώτη του θέση εκτός Ρωσίας (τότε ΕΣΣΔ), ήταν στη Βόρεια Κορέα (από το 1979 έως 1984 και από το 1986 έως το 1991).

Ένα χρόνο αργότερα, μεταπήδησε στην πρεσβεία της Ρωσίας στη Νότια Κορέα (1992 – 1997), ενώ το 2001 επέστρεψε στην Βόρεια Κορέα όπου και παρέμεινε μέχρι το 2006.

Το 2007 βρέθηκε στην κεντρική υπηρεσία του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στη Μόσχα, ενώ τον Ιούλιο του 2013 ορίστηκε πρεσβευτής της Ρωσίας στην Τουρκία.

Ήταν παντρεμένος και είχε ένα γιο.

Διαβάστε ποια τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης Prorata για πρόωρες εκλογές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.