Θάνος Πλεύρης: “Γι’ αυτούς που ευχήθηκαν τον θάνατό μου, εύχομαι…”. Ποια η κατάστασή του

Ποια η κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη;

Εξιτήριο πήρε σήμερα στις 2 το μεσημέρι, ο Θάνος Πλεύρης, μετά την πολυήμερη νοσηλεία του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.

“Στα 39 μου χρόνια βρέθηκα στη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής μου. Με τη βοήθεια του Θεού αλλά τον αγώνα που έγινε στο Ιατρικό Κέντρο με όλους τους θεράποντες ιατρούς, είμαι πλέον στην κατάσταση του τελικού σταδιού της ανάρρωσης” δήλωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης και ευχαρίστησε την σύζυγό του και την οικογένειά του, καθώς και τον ανώνυμο κόσμο, όπως είπε, που παρακολούθησε την περιπέτεια της υγείας του.

“Εύχομαι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία. Ακόμη και σε αυτούς τους λίγους που ευχήθηκαν τον θάνατό μου, εύχομαι να έχουν πάντα υγεία. Κανένας δεν αξίζει να βρεθεί σε αυτή τη θέση” τόνισε συγκινημένος ο Θάνος Πλεύρης.

“Έχω ένα επόμενο στάδιο, που είναι η νοσηλεία στο σπίτι μου για κάποιες εβδομάδες. Ευχαριστώ το Θεό που αυτή τη στιγμή έχω τη δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου” πρόσθεσε μεταξύ άλλων και ζήτησε με αφορμή τη δική του περιπέτεια, να εξεταστεί το θέμα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Διαβάστε ποιο το ξέσπασμα του πατέρα του Θάνου Πλεύρη για την υγεία του γιου του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.