Νεκρός ο μακελάρης του Βερολίνου: Πού βρέθηκε. Δείτε φωτογραφίες του νεκρού [φωτο]

Που βρέθηκε νεκρός ο μακελάρης που σκόρπισε το θάνατο στο Βερολίνο;

Νεκρός κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών στο Μιλάνο έπεσε ο μακελάρης για τη φονική επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, σύμφωνα με πηγή των δυνάμεων ασφαλείας, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι σε λίγη ώρα ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη Ρώμη σχετικά με το συμβάν.

Ο μακελάρης για την επίθεση με φορτηγό στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου έπεσε νεκρός στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών στο Μιλάνο, σύμφωνα με πηγή ασφαλείας, όπως μετέδωσε το Reuters.

Σε προηγούμενο τηλεγράφημά του το πρακτορείο επικαλούμενο την αστυνομία της Δανίας μετέδωσε ότι ένας άνδρας που μοιάζει με τον Τυνήσιο ύποπτο- μακελάρη του Βερολίνου εθεάθη στην πόλη Άαλμποργκ, στη βόρεια Δανία, κι ότι η αστυνομία έχει καλέσει τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς διεξάγεται επιχείρηση.

Νωρίτερα, υπήρξε η πληροφορία ότι η αστυνομία της Δανίας τον είχε εντοπίσει στην πόλη Άαλμποργκ, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε.

Ειδικότερα, η Daily Mail ανέφερε ότι σε εξέλιξη βρισκόταν μεγάλη επιχείρηση των δυνάμεων ασφαλείας στην πόλη Άαλμποργκ, στο βόρειο τμήμα της Δανίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Προς αυτήν την κατεύθυνση είχε δοθεί οδηγία στους κατοίκους της πόλης να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

Ο μακελάρης του Βερολίνου Ανίς Άμρι καταζητείται για τον θάνατο 12 ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον 56 στη γερμανική πρωτεύουσα.

Διαβάστε ποιο το επόμενο βήμα του σατανιστή Κατσούλα μετά τη φυλακή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.