Αποκάλυψη φωτιά: Ποιος ο κρυφός γάμος της Βουγιουκλάκη που αποκάλυψε η Λάσκαρη τώρα

Ποιον κρυφό γάμο της Βουγιουκλάκη αποκάλυψε μετά από πολλά χρόνια η φίλη της Ζωή Λάσκαρη;

Η Ζωή Λάσκαρη αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον κρυφό γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που ελάχιστοι γνώρισαν το πότε και το πως έγινε.

Ο κρυφός γάμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη παραμένει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο μυστήριο καθώς τότε που έγινε, κανείς δεν το είχε μάθει.

Σήμερα, η τότε στενή της φίλη, Ζωή Λάσκαρη, έδωσε συνέντευξη και αποκαλύπτει λεπτομέρειες από αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Η Ζωή Λάσκαρη αρχίζει λέγοντας:”Το κοριτσάκι µου, το φιλαράκι µου… ∆εν μπορώ να σου περιγράψω πόσο µου λείπει. Τη λάτρευα, τη θαύμαζα, την αγαπούσα”.

“Αγαπιόμασταν ουσιαστικά και δυνατά. Ήξερε ότι την εκτιµώ, ότι πίστευα πως ήταν η απόλυτη βασίλισσα στον θρόνο της, ότι ήταν ένα πονεµένο κορίτσι που πάλεψε µόνη της, που ήταν ο άντρας της ζωής της, που είχε µια καρδιά µάλαµα.

Ένα παιδί ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ένα χρυσό, υπέροχο, καλό παιδί που θυσίασε πολλά για να έχει την πρωτιά τόσα χρόνια στον χώρο.

∆εν τη χάρηκε τη ζωή της, αγαπούλα µου. Έτρεχε έναν τρελό µαραθώνιο και στερήθηκε τόσα πολλά. Της τα έλεγα. Προσπαθούσα να την πείσω να κοιτάξει λίγο και την Αλίκη, να της δώσει χρόνο και χώρο να απολαύσει όσα έχασε. Πόσο µου λείπει το Αλικάκι µου… Τι κενό!

Ήξερες για τον κρυφό γάµο τους, Ζωή; την ρωτάει ο δημοσιογράφος

“Φυσικά! Έγινε στο εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη, χωρίς να τους πάρει χαµπάρι κανείς. Όταν θέλεις κάτι, αγαπούλα µου, δεν σε βρίσκει κανείς.

Μη βλέπεις τώρα που οι δήθεν σταρ παραπονιούνται πως δεν γλιτώνουν από τους παπαράτσι! Αν το θες, δεν σε καταλαβαίνει κανένας” απάντησε η Λάσκαρη.

Διαβάστε ποιο το πρόβλημα υγείας του μικρού γιου του Ρουβά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.