Βόμβα από Βρετανική εφημερίδα: “Μην πάτε στην Ελλάδα, έχει…ιό”

Τι γράφει για την Ελλάδα Βρετανική εφημερίδα;

Τρομοκρατικές επιθέσεις και ιός Ζίκα έχουν πλήξει χώρες που ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς και πλέον θα πρέπει οι ταξιδιώτες να τους αποφεύγουν μέσα σε αυτές και η Ελλάδα.

Ανάμεσα σε αυτούς τους προορισμούς βρίσκεται και η Ελλάδα, σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα: “Κάθε χρόνο, εκατοντάδες Βρετανοί επισκέπτονται την Ελλάδα για λίγο ήλιο, θάλασσα και άμμο. Κι ενώ τα νησιά παραμένουν ασφαλείς προορισμοί, δεν ισχύει το ίδιο για την ηπειρωτική χώρα.

Στις αρχές του Νοεμβρίου, δύο περαστικοί με μοτοσικλέτα πέταξαν μια χειροβομβίδα έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα, πρωτεύουσα της Ελλάδας”.

Οι άλλες χώρες που βρίσκονται στο χάρτη των πιο επικίνδυνων προορισμών είναι η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Τυνησία, η Ταϊλάνδη και η Κολομβία.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχουμε τις πρώτες αντιδράσεις από την κυβέρνηση για αυτό το συκοφαντικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Το σίγουρο είναι πώς, μόνο κολακευτικά δεν ήταν τα λόγια της βρετανικής εφημερίδας για την Ελλάδα η οποία παραπέμπει τους πολίτες της Αγγλίας να μην ταξιδεύουν στην χώρα μας.

Διαβάστε ποιος ο 46χρονος γιος πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή που εκβίαζε πολίτες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.