Κλίντον: Η απίστευτη δήλωση για 11χρονο γιο Τραμπ που προκάλεσε σάλο

Ποια η δήλωση της Τσελσι Κλίντον για τον 11χρονο γιο του Ντόναλντ Τραμπ;

Η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τσέλσι Κλίντον προχώρησε σε μια δήλωση υπεράσπισης του μικρού γιου του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον, μέσα από ένα μήνυμά της στο Twitter.

Έχοντας και η ίδια περάσει πολλά από τα εφηβικά της χρόνια στο Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της θητείας του πατέρα της Μπιλ Κλίντον, η Τσέλσι τοποθετήθηκε απέναντι στις επικρίσεις που προκάλεσε η συμπεριφορά του 11χρονου Μπάρον Τραμπ κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας την περασμένη Παρασκευή.

«Στον Μπάρον Τραμπ αξίζει η ευκαιρία να είναι ένα παιδί όπως και σε κάθε παιδί», έγραψε η Τσέλσι.

Ωστόσο συνέχισε λέγοντας πως το να υπερασπίζεται κανείς κάθε παιδί σημαίνει πως αντιτίθεται επίσης στις πολιτικές του POTUS (σ.σ. του νέου προέδρου Ντόναλν Τραμπ) που βλάπτουν τα παιδιά.

Το γεγονός πως με τη δεύτερη πρότασή της άφησε αιχμές κατά του Τραμπ σχολιάστηκε από αρκετούς χρήστες ως υποκριτική δήλωση που τελικά δεν είχε σκοπό να υποστηρίξει τον γιο του νέου προέδρου.

Κάποιοι χρήστες τόνισαν πως δεν υπάρχει κάποια πολιτική του Τραμπ που να βλάπτει τα παιδιά και πως το δεύτερο σκέλος της δήλωσής της είναι ατυχές.

Ωστόσο αρκετοί βρήκαν πολύ σημαντική την πρωτοβουλία της να εκφραστεί υπέρ του 11χρονου Μπάρον ο οποίος βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της δημοσιότητας και στα πρωτοσέλιδα.

Διαβάστε ποιο το πρόβλημα υγείας του Μπαρόν Τραμπ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.